Kissie försvarar sina skönhetsoperationer

@Man kunde nästan räkna med att någon skulle ta upp Kissies skönhetsoperationer i samband med hennes inlägg om reklam. Hon fick frågan kring hur hon kan anse att det är fel att göra reklam för spel men att det är ok att göra reklam för skönhetsoperationer.
@Kissie skriver att vissa kanske inte anser att reklam för skönhetsoperationer är ok men att hon anser att det är det. Hon skriver också att det är en fis i rymden jämfört med att göra reklam för spel då det skapar ett snabbare och farligare beroende.
@Dock kan man inte jämför ett spelberoende och ett beroende av operationer, absolut är spel ett farligt beroende då man kan förlora pengar (många måste låna, hamnar bland fel folk pga skulder, förlorar vänner och familj, blir hemlösa osv). Men när det gäller operationer så är det farligt på ett helt annat sätt då det alltid finns risker med att opereras.
@Kissie tar upp Forma Vita men jag tror inte att det är dom enkla ingreppen som läsaren menar, utan dom tänker nog mer på Kissies bröstoperationer. Hon gjorde ju en ganska nyligen och hon gjorde det som ett samarbete med Motiva.

@Håller ni med Kissie om att ett spel är farligare än skönhetsoperationer?

2019 04 27 06 44 47 - Stoppa Pressarna

2019 04 27 06 44 32 - Stoppa Pressarna

2019 04 27 08 14 25 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar