Kissie svarar på frågor ”Jag kommer inte sluta resa”

Även Kissie har nu lagt upp en hel del svar på frågor på sin instastory så jag lägger ihop alla frågor och svar här i inlägget. Många klagar dagligen på hur mycket influencers flyger speciellt Blondinbella (som väljer att undvika att svara på alla kommentarer om detta) men nu har Kissie gett sitt svar på detta. Dock väljer hon att vinkla över frågan kring att flygandet förstör miljön till att köttindustrin är värre.
 
Fråga: Har du några roliga videos på gång?
Svar: Tänkte att onsdagens video ska vara 2 halloween-sminkningar! Bland annat göra en remake från förra årets, gliter/diamond skull! Låter det skoj?
 
Fråga: Vill du ha barn någon gång i framtiden, isåfall när?
Svar: Alltså jag vet verkligen inte..Jag tror verkligen det är typ rätt tid nu snart men samtidigt blir jag sååå osugen när jag hör hur det är att ha småbarn. Verkar mest jobbigt och stressigt så vet inte..
 
Fråga: Var det svårt att släppa ditt gamla ”jag”?
Svar: Jag vet ju innerst inne vem jag är till 100% så verkligen inte. I min hjärna är jag bara jag, Alexandra Nilsson som gått igenom mycket under mina år. Mycket som läsare och tittare aldrig kommer kunna förstå för det är så mycket..Jag är inte hård mot mig själv, jag kommer aldrig ångra att jag var ”Kissie” för det var en stor del av mitt liv. Jag behövde gå igenom det för att bli den jag är idag. Sen kanske någon där ute fortfarande vill se mig som ”Kissie” men det är upp till den 🙂 Det definierar mig inte. Jag bestämmer vem jag är, ingen annan. Och det gäller er med. Var den du vill vara!
 
Fråga: Tror du A kommer fria snart?
Svar: haha nä det tror jag inte.. Känns som vi har mycket annat att fokusera på just nu. Sen pratar vi inte alls om sånt, så skulle omöjligt veta! Jag skulle aldrig vilja planera sånt, jag vill bli överraskad utan att ha bett om en ring. Förstår du? Det får liksom hända när det händer.
 
Fråga: Är du rädd för att skaffa nya vänner? Tro att dom är ute efter kändisskap?
Svar: Nej jag älskar faktiskt träffa nya människor och har lättare nu för att skaffa vänner än tidigare! Är mer utåtriktad idag än bara några år sedan.. Sen skulle det vara så att någon visar sig vilja utnyttja mitt kändisskap till något, då märker jag det. Då avslutar jag vänskapen bara. Radera några stycken bara detta år, och så blir det ibland. Får tacka för dom roliga stunderna bara och blicka framåt.
 
Fråga: Tror du att man kan bli älskad även om man har psykiska problem och e otroligt jobbig?
Svar: JA! Jag är nog ingenenkel person att leva med heller. Jag är en extrem kännslomänniska, lider av trust issues, är rastlös, behöver mycket kärlek men samtidigt tid att växa och utvecklas.. Men ändå hittade jag Andreas som hjälper mig med exakt allt det. Kan jag, kan du. Jag tror att det finns någon för alla. Gäller att vara ärlig mot sig själv och inse vad det är man behöver. Inte linda in det och ha sig. Förtjänar både du och din framtida partner.
 
Fråga: Vad anser du vara det bästa respektiva det sämsta med att vara en offentlig person?
Svar:
Bästa – Livet är maxat med roliga äventyr  – Jag får uppleva så mycket kul  – Får jobba med min hobby
Sämsta – Ständigt bli kritiserad  – Kan sällan koppla av  – Fördommar
 
Fråga: Vad tänker du kring flygresor och dess påverkan på miljön?
Svar: Jag tycker politiker borde sätta hårdare regler och lagar på dom stora bolagen. Köttindustrin är ju värst, men ändå låter vi den fortsätta som tidigare (helt galet!!). Istället för att hindra människor att resa och upptäcka världen ska vi begränsa stora bolag att förstöra jorden. Jag kommer inte sluta resa, men jag har nästan helt slutat äta kött för jag anser att det är det bästa sättet att sätta ner foten mot dom gigantiska bolagen som förstör jorden, utan också mördar våra älskade djur!!
 
Fråga: Vad är ditt bästa skönhetstips?
Svar:
1. Peela ansiktet en gång i veckan
2. Återfukta, återfukta, återfukta!
3. Gå på ansiktsbehandling då och då
4. sola inte solarium! Kör BUS istället
5. Glöm inte skrubba kroppen ibland
 
Fråga: Har du några roliga smeknamn på Andreas?
Svar: BooBoo
 
Fråga: Vart drar du gränsen för otrohet?
Svar: Såklart vid pussar/kyssar. Men också om min partner skulle drömma/fantisera någon annan och berätta det till mig. Det är otrohet. Skulle aldrig i livet förlåta otrohet. Är värd mer än så 🙂

2018 10 15 22 10 07 - Stoppa Pressarna

2018 10 15 22 10 46 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar

Kommentarer