Kommer bloggar att göra en comeback igen

Kissie har skrivit ett inlägg på sin blogg där hon skriver vad hon faktiskt tror om saker och hon tar upp en punkt som har med bloggar att göra. Bloggar har varit riktigt stora dom senaste 10 åren men dom sista 2 åren så har det blivit större med andra sociala medier så som instagram och youtube.
Många satsar helhjärtat på youtube och senaste året så har många tagit steget och satsat 100% på instagram och företag har sett större framsteg inom dessa sociala medier än bloggar sista tiden. Men Kissie som då varit med sen start och som även hon satsat mer på youtube och instagram tror ändå att bloggarna kommer att ta över igen och detta pga den nya algoritmen.
Det är svårt att idag få en stor blogg som man kan leva på men tex instagram och youtube gör det det betydligt lättare för folk att tjäna pengar och skaffa sig ett känt konto i sociala medier.
När vi ändå är inne på ämnet med sociala medier så får ni gärna berätta vad ni tycker om snapchat efter deras senaste uppdatering. Jag själv har slutat använda appen nästan helt för jag förstår inte alls hur man gör förutom att skicka och ta emot från sina vänner. Alla dom jag följer har försvunnit eller så får jag inte upp deras uppdateringar då jag endast får upp videos från en miljon konton jag inte har en aning om vilka dom är.
 
Vad tror ni tror ni att bloggarna kommer att ta över igen eller tror ni att dom kommer att dö ut mer och mer?

2018 04 07 10 34 47 - Stoppa Pressarna

- Stoppa Pressarna

Lämna ett svar