Kommer Blondinbella att ge en AuPair den tid den behöver?

För några veckor sedan så skrev Blondinbella ut att när hon och Odd till sommaren kommer att ha varannan vecka så behöver hon mer hjälp med barnen. Och hennes ide är då att ta in en AuPair i sitt hem som ska hjälpa till när hon själv inte hinner tex lämna barnen eller har resor där barnen måste följa med.
Hon skulle först ta in en engelsk nanny men det blev inget med den kandidaten som hon hade i tankarna så nu funderar hon iställer på en amerikans nanny. Läsarna har reagerat på detta och många undrar för det första vad hennes nanny ska göra dom veckorna som barnen är hos Odd och några undrar också om hon är beredd att ge tid till nannyn. Dom påpekar att personer som kommer till ett annat land som nanny oftast är ute efter att lära sig om landet och kulturen inte bara vara en arbetskraft. Personen vill oftast lära sig språket och kulturen i det landet som hen kommer till och frågan är nu om Blondinbella har den tiden att ge sin nanny i sitt fulla schema?
Någon påpekar också att om hon tar in en amerikans AuPair så kommer inte personen att kunna svenska och heller inte kunna kommunicera med Blondinbellas barn på ett språk som barnen förstår.

2018 02 22 08 53 04 - Stoppa Pressarna

2018 02 22 08 57 26 - Stoppa Pressarna

2018 02 22 08 56 39 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar