Lady Dahmer förklarar varför hon var hemma med barnen

Lady Dahmer jobbar hårt på sina sociala medier med feminism och rätten till jämställdhet. Hon är öppen med sina åsikter och vad hon tycker om män och deras beteende. Många har nu undrat varför hon valt att vara hemma med alla barnen trots att hon kämpar för jämställdhet. En del har skrivit att hon varit det pga sin sociala förbi men enligt henne själv handlar det inte om det.

Hon skriver att hon var hemma med barn för att det var vad båda ville. Och anledningarna till att båda ville det var för att barnen skulle slippa tidig dagisstart samt slippa långa dagar.

Den andra anledningen var att det föll sig naturligt skriver hon på sin instagram.

”Jag födde Tamlin innan Ninja började förskola och sen var jag hemma med honom. När jag var klar med föräldraledigheten så tjänade jag mer pengar på att blogga än att vara barnskötare och Oskar hade blivit höginkomsttagare så då var valet enkelt.”

 

I deras beslut om att hon skulle vara hemma var dom helt eniga i och båda kände sig trygga med att det alltid fanns en förälder hemma när barnen var i skolan. Det har också gjort det bra för barnen att dom inte behövt så långa dagar på fritis eller förskolan.

Men hon är samtidigt noga med att berätta att hon har social fobi och problem med ångest samt sin ADHD. Så delen med att vara hemma har absolut varit väldigt praktiskt för henne och hennes mående.

2022 09 07 00 34 48 - Stoppa Pressarna

Dom flesta som hade nog valt att jobba med friheten som influencers har om dom hade den möjligheten.

Lämna ett svar