Lady Dahmers kritik mot Emma Buggo

@Emma Buggo är en influencers med 51 tusen följare på instagram som nu gått ut med en av sina opopulära åsikter. Den här åsikten fick Ladu Dahmer att reagera och anledningen är för att det handlar om större människor.
@Emma hr skrivit såhär på sin instagram:
@”Överviktiga tjejer/killar som preachar om att det är okej att vara tjock, ja absolut man får se ut som man vill och alla är fina på sitt sätt. 10 kg + eller minus, alla ska även bli accepterade för hur dom ser ut. Men normalisera och hetsa inte till fetma, fetma är lika ohälsosamt som att du svälter dig själv”

@LD var inte alls glad över Emmas inlägg och valde att dela hennes text på sin story ihop med egna funderingar kring hennes text.
@Såhär skriver LD:

@” Nu förstår jag inte. Vem är det som hetsar till fetma? Hur går detta till och vad har man sett för konsekvenser? Har vi en stadig ström av feta tonårstjejer som är döende pga fatacceptance-rörelsen?
@App app app bara tio plus är tillåtet. Om man VILL. Vill man väga tio kilo mer än normen tillåter så får man det. (tack tack tack mössan i handen buga och bocka). Jag har för övrigt 40+ kilos övervikt. Inte ok tydligen.
@Vad tänker man att mitt alternativ är? Älska och uppmuntra, acceptera och uppmana andra i samma situation att göra detsamma? Eller självhata, skämmas…eller är det banta man vill att vi ska göra och uppmana till? (ja).  Hon skriver att man får se ut som man vill, men tror hon verkligen att jag vill väga nära 100 pannor? Eller har hon eller nån annan av dessa förbannade idioter övervägt  att jag kanske är tjock, inte av val utan av andra omständigheter?”

@Det verkade som att Emma såg LDs inlägg för hon gick sedan ut på sin story med att hon blir mörkrädd för hur influencers är så inkompetenta.

@Vad tycker ni kring det här frågan som just Emma och LD just nu gett sina åsikter kring?

2020 09 02 06 37 08 - Stoppa Pressarna

2020 09 02 06 37 22 - Stoppa Pressarna

2020 09 02 06 37 36 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar