Läsarna har mycket åsikter om Kissies bröst

När Kissie lägger upp bilder där man ser extra mycket av hennes kropp och bröst så brukar läsarna lämna sina åsikter om detta. En sak som många använder är att hon som feminist inte borde lägga upp så lättklädda bilder på sig själv hela tiden för att bekräfta sitt behov av uppmärksamhet.
Nu efter Kissies resa utomlands där hon påpekade att hon aldrig skulle täcka sin kropp för att en religion eller person anser att hon borde det så är läsarna lite mer på hugget än vanligt. Kissie har lagt upp två bilder på sig själv i en spetsbody och här nedan ser ni en del av reaktionerna som hon fått in till inlägget. Kissie har själv gett ett litet svar på detta nu på morgonen där hon skriver att detta är ett baksteg inom feminismen.
 
”Hopas ni har fått ur er allt? Annars har jag lite bikinibilder på lager  Haha nej men jag kommer aldrig förstå hur man kan bli så provocerad av en kvinnas kropp… Förstår ni vilket baksteg det är inom feminismen? Ni som kommenterar elakt shamear mig som kvinna. Jag förstår att vissa av er inte inser det för det är samhället som har lärt oss att kritisera kvinnor hur vi än gör och ser ut. Men snälla, tänk steget längre ♥”
 
Tycker ni läsarna går för långt eller anser ni att dom har en poäng i det dom skriver?

2018 03 25 15 01 08 - Stoppa Pressarna

2018 03 25 15 00 38 - Stoppa Pressarna

2018 03 25 15 00 09 - Stoppa Pressarna

2018 03 25 14 59 44 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar