Läsarna undrar varför Kenza gör reklam för bebissaker

@Kenza lade upp en vlogg för någon vecka sedan i samarbete med Babyshop, i videon visar hon upp allt som hon fått sponsrat så som säng, babygym, vagn osv. Hon hyllades ganska bra av Bloggbevakning för en tid sedan för att hon gjorde ett inlägg om sin vagn och inte markerade ut den som spons utan folk trodde att hon hade köpt den själv.
@Men nu visar det sig att hon inte alls köpt den själv utan att det i själva verket var en sponsrad vagn. Någon påpekar att Kenza tidigare skrivit att hon inte kommer göra samarbeten som har med barnet att göra, läsaren påpekar också att det känns som att många influencers använder sina barn för att tjäna pengar. kenza hat gett svar på detta och förklarar att hon skrivit att hon inte kommer använda sitt barn för en levande reklampelare. Men att göra samarbeten kring hennes graviditet och som mamma tycker hon och hennes man är helt ok.
@Sen berättar hon också att hon skrivit att dom kanske ändrar sig kring detta med att visa upp sitt barn utåt mer än dom vill just nu då dom kanske känner annat längre fram.

2019 04 28 07 32 05 - Stoppa Pressarna

2019 04 28 08 05 44 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar