Linda-Marie slänger av sig kläderna

@För ett par månader sedan skrev jag om att Linda-Marie Nilsson ska vara med i kalendern ”Sagolika Kvinnor” 2022. Hon berättade då att hon gjort något som hon aldrig gjort innan och att det var en mäktig upplevelse.
@Nu har hon avslöjat hur bilden ser ut och nu förstår man vad hon menar med att det var en mäktig upplevelse. Hon har nämligen gjort en nakenfotografering för kalendern och hon är stolt över den här bilden vilket hon med all rätt ska vara.
@Hon berättar att det var 6 helt okända personer på plats när hon tog av sig morgonrocken och ställde sig helt naken framför kameran men ändå kände hon sig helt bekväm. Linda-Marie kommer representera månad Juni i kalendern och såhär står det om hennes bild:

@”Linda-Marie Nilsson – Mossa, mjukt och ömt dina fötter sätter spår. Ömtåligt vinden formar böljande ditt hår, dock locken, en liten, fukten håller ringlande kvar. Vad gör du här i slänten, varför är din blick så allvarlig mjuk klok, och klar. Syns att dina steg vet sin väg ner och bort härifrån, men blott dina läppar kunde säga vart. Så nyfiken får dock vänta. Varför detta halvätna äpple dröjer kvar är gåtan som aldrig får ett svar.”

@Om ni vill köpa kalendern så finns den HÄR för 349 kr, och dom andra som är med i kalendern är:
@*Januari – Helena Sandeberg
@*Februari – Imenella Mohamed
@*Mars – Caroline Seger
@*April – Sissela Kyle
@*Maj – Kayo Shekoni
@*Juni – Linda-Marie Nilsson
@*Juli – Meta Velander
@*Augusti – Zinat Pirzadeh
@*September – Helena Bergström
@*Oktober – Anja Lundqvist
@*November – Lill Lindfors
@*December – Felice Jankell
@Skaparen och fotografen till alla bilder är Caroline Roosmark

2021 11 08 09 51 24 - Stoppa Pressarna

2021 11 08 09 48 25 - Stoppa Pressarna

2021 11 08 09 47 41 - Stoppa Pressarna

2021 11 08 09 48 04 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar