Marcelo dissar Nicci och Ben Mitkus

Under tiden som Nicci och Marcelo dejtade så var Marcelo noga med att påpeka att han är singel medans Nicci verkade ta deras relation lite mer seriöst än så. Men efter att hon bjöd honom på en resa utomlands så gick dom skilda vägar och Nicci började sedan dejta Ben Mitkus som är väldigt öppen med att han dejtar Nicci.
Nu har Marcelo skrivit ett inlägg på sin blogg om när han besökte frisören Bobby och att Nicci samt Ben satt där och väntade på sin tid hos frisören. Enligt Marcelo så var stämningen stel men inte från hans håll då han inte har några känslor alls för henne utan att det är som att han knappt kännt henne och enligt honom har han så enkelt att gå vidare.
Han är även noga med att påpeka att Ben fick vänta en timme på sin tid eftersom han oftast är prio ett när det gäller allt och alla.
 
Men så lätt har nog inte Marcelo att komma över ett förhållande då han bara för någon vecka sedan skrev ett helt inlägg om Annica där han förklarar att om det är någon som han ser som sin fru eller mamman till hans barn så är det Annica trots att han just nu känner att det aldrig kommer bli dom igen.

2018 02 26 19 47 21 - Stoppa Pressarna

2018 02 26 19 54 58 - Stoppa Pressarna

2018 02 26 19 53 36 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar