Marcelo funderar på om han ska flytta ihop med nya kärleken

För snart en vecka sedan så skrev Marcelo ut att han dejtat sin nya tjej i ca en månad och nu skriver han mer om hur han känner. Igår skrev han ett inlägg där han berättar att han funderar på om det kommer att hålla mellan dom och om det är för tidigt att flytta ihop eller inte då dom dejtat väldigt längre.
I samma text skriver han att det är jobbigt att vara ifrån den person han älskar så det verkar vara väldigt seriöst mellan dom. Det ryktas om att hans nya tjej är en tjej vid namn Nina (skriver ej ut efternamnet innan det är bekräftat att det är hon) och även hon var borta från sin instagram från 24 februari fram tills för 4 dagar sedan och enligt uppgifter ska även hon varit och spelat in PH.
Det verkar som att det var ett bra beslut av Nicci och Marcelo att inte fortsätta då dom båda två nu hittat kärleken på annat håll och vill bo med sina nya partners (Nicci och Ben har dock redan flyttat ihop). Marcelos tjej bor i Göteborg och om dom flyttar ihop vart tror ni dom hamnar i Stockholm eller Göteborg?
 

2018 04 14 10 14 40 - Stoppa Pressarna

2018 04 14 10 15 03 - Stoppa Pressarna

2018 04 14 10 14 55 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar