Micke skrev att barnen bor i fosterfamilj

Det kom in en kommentar här på bloggen igår angående Micke och Sindys barn. Han ska ha skrivit på instagram att barnen bor i fosterfamilj men att han ska kämpa för att få tillbaka barnen. Enligt kommentaren så ska han efter en stund ha raderat alla kommentarer om detta samt ändrat sin text helt och nu står det inte länge något om att barnen inte bor hos någon av dom.
Sindy ska även ha haft en live på instagram för ett par dagar sedan där hon svarade att hon hade barnvakt när någon frågade vart barnen är.
 
Någon mer som såg Mickes inlägg? För det enda inlägget jag fått upp i mitt flöde är en bild på Luna där Micke skriver ”Grattis på 1 års dagen älskling ❤ Kommer göra allt för dig och din broder ❤ Detta är verkligen det jobbigaste som har hänt i mitt liv”.
Det verkar också som att Sindy raderat en del kommentarer på sin senaste bild på instagram då någon svarat på något som inte längre står kvar bland kommentarerna. Men läser man kommentaren så verkar det handla om det som Micke ska ha skrivit igår då personen nämner soc osv.

2018 06 09 09 52 01 - Stoppa Pressarna

2018 06 09 09 48 05 - Stoppa Pressarna

2018 06 09 09 50 42 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar