Paow skulle inte göra abort om hon blev gravid nu

Nu har Paow och Lance lagt upp sin andra videoblogg på youtube och i den här videon så svarar dom på frågor som dom fått från läsarna. Ljudet är väldigt dåligt på videon men har försökt göra mitt bästa för att få med alla frågor och svar och ni kan läsa dom här under .
 
1.Hur ser eran framtid ut?
Svaret: Just nu har dom det lugnt utöver att Lance tränar inför thaiboxnings SM, efter SM så kommer Paow och Lance att flytta till Marbella i Spanien och under tiden så kommer Paow hyra ut sin lägenhet för 15 tusen i månaden.
 
2. Hur gammal var du när du gjorde din första tatuering?
Svar: Paow var 14 år när hon gjorde sin första tatuering och den gjorde hon i Thailand. Lance gjorde sin första när han var 13 eller 14 år och han gjorde sin storebrors namn.
 
3. Hur är ni med åldersskillnaden?
Svar: Det här är frågan som dom flesta frågat över säger Paow men dom märker ingen skillnad på deras ålder. Den enda skillnaden är att Lance inte får köra bil, köpa snus eller dricka alkohol (men dom dricker ändå inte) men Paow avslöjar att hon köper ut snus till honom. Hon berättar att Lance inte känns som 17 år utan han känns äldre men sen finns det vissa gånger där man märker att han är mer lekfull men inte ofta.
 
4. Vad är det bästa och sämsta med varandra?
Svar: Bästa med Paow är att det inte finns något som är sämst med henne utöver att hon är väldigt lat, otrevlig . Det bästa med Lance är att han är väldigt omtänksam och det sämsta är att han är lite småsint ibland.
 
5. Berätta 3 saker som ingen vet om dig?
Svar: Paow- Hon är väldigt beroende av Cola light, dricker typ inget vatten alls sen kommer hon inte på mer. Lance: Han äger ca 150 par skor, väldigt kreativ, han kan spela gitarr och piano, han målar, han gör musik och han har ett eget märke
 
6. Hur länge har ni varit tillsammans?
Svar: snart 6 månader
 
7. Om ni fick 3 önskningar vad skulle det vara?
Svar: Paow: Att ingen av hennes nära och kära blev sjuka,Att alla djurplågare dog och att miljön inte blev förstörd,  Lance: att ingen av hans nära och kära skulle bli sjuka, att alla hans nära och kära som gått bort kommer tillbaka och att allt krig på jorden skulle sluta
 
8.Har ni gått gymnasiet och om inte varför?
Svar: Paow: Hon gick inte gymnasiet för skolan var absolut ingenting för henne och hon tycker att hon har klarat sig ganska bra ändå. Lance: Han gick inte heller gymnasiet då det var helt ointressant för honom och han hade det jobbigt i skolan så han kände att skolan slösade hans tid.
 
9. När vill ni ha barn?
Svar: Dom skaffar barn när dom gjort allt dom vill göra, har ett stabilt liv osv då dom just nu knappt kan ta hand om sig själva. Men om hon skulle bli med barn nu så kommer hon inte att göra en abort.
 
 

Lämna ett svar