Paow väljer bort bloggen pga dom elaka kommentarerna

Det är ingen nyhet att bloggare får ta mycket skit bland sina kommentarer på bloggarna och en del väljer att låta dom ligga synligt medans andra  raderar dom elaka. Ett exempel är tex Egoina och Foki som i stort sett aldrig får in några negativa kommentarer och antagligen så väljer dom att radera dom så fort dom ser dom.
Andra så som tex Kissie, Paow, Blondinbella osv låter dom flesta elaka/negativa kommentarer ligga kvar. Men trots att Paow bloggat i ca 11 år så berättar hon nu att dom elaka kommentarerna är det som fått henne att hålla sig borta en del från bloggen sista tiden.
Hon skriver att efter att hon gjorde slut med Lance och skrev öppet om hur dåligt hon mått så har hon fått in så elaka kommentarer att hon varit tvungen att radera många av dom. Hon förstår inte varför det ska vara något fel med att hon skriver öppet om att hon mår dåligt och undrar också varför dom som skriver så elakt inte bara kan lämna hennes blogg.Hon avslöjar också att efter att det tagit slut mellan henne och Lance så har dom försökt två gånger att få det att fungera igen men utan resultat och detta har gjort att hon mått väldigt dåligt.
 
Här nedan kan ni se några av dom elaka kommentarerna som kommit in på dom 4 senaste inläggen och dessa har hon valt att låta ligga kvar.

2018 04 24 22 36 47 - Stoppa Pressarna

2018 04 24 22 38 27 - Stoppa Pressarna

2018 04 24 22 40 42 - Stoppa Pressarna

2018 04 24 22 38 53 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar