Pingis och Isabella Löwengrip umgås flitigt

@När allt brakade för Isabella Löwengrip och hela hennes liv rasade, då var Pingis tyst som en mus. Alla gick hårt på Isabella om att hon satt företaget i en sådan situation och att allt var hennes fel. Men ingen, absolut ingen inte ens tidningar/nyheterna undrade vad Pingis hade för roll i detta.
@Jag var den enda plattformen som faktiskt motfrågade allt som hände och om allt faktiskt bara var Isabellas fel. Ja hon har absolut gjort många fel men ingen vet hur mycket Pingis var delaktig i detta, och äger man ett företag så kan man inte vara totalt ovetandes om vad som sker i företaget. Dom äger sitt företag ihop och Pingis har hand om ekonomin i bolaget om jag inte minns fel, så hur kan hon inte ha märkt någonting alls?
@När jag kontaktade runt för information kring detta så vart alla tysta, Pingis är mammaledig och kunde inte svara på frågor. Vilket var kontisgt då hon är på kontoret samt springer på möten och jobbar med sin instagram med smygreklam.
@Så nu när allt lugnat sig runt Isabella så är Pingis bortglömd i den stora skandalen, men jag vill ändå veta hur stor roll hon hade i detta. Det enda Pingis kommenterade var att hon fortfarande är delägare i företaget trots att Isabella gick ut med att hon ville äga företaget själv.
@Men sista veckan så har vi fått se på Isabellas sociala medier att hon träffat Pingis väldigt mycket. Om man är vänner som dom är, samt driver ett företag ihop ska man inte stå där bredvid sin vän när något händer ens gemensama företag? Även om Pingis inte ville få skulden för något så borde hon stått vid Isabellas sida genom detta.

@Vad som sker nu framöver vet ingen, men Isabella skriver på sin blogg att dom planerar och försöker komma fram till hur allt ska se ut i framtiden.

@Hade ni velat äga ett företag med någon som väljer att ”gömma” sig när det sker något i företaget även om du är en del av vad som hänt?

2019 12 18 19 03 47 - Stoppa Pressarna

2019 12 18 19 03 31 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar