Rebecca Stella lanserar 3 nya produkter

@Det var bara några månader sedan som Rebecca Stella lanserade sin parfym ”I do”. Hon skickade ut sådana rejäla pressutskick till influencers att ingen kunde nog missa hennes lansering (parfymen kom i bud på en tårta). Alla influencers som tog emot parfymen hyllade den rejält på sociala medier, men kollar man recensioner så är den inte fullt lika populär. Många älskar den men många klagar på att doften försvinner redan efter en timme eller två.
@Betalar man 800 kr för en parfym så borde den i alla fall hålla sig kvar under dagen. Andra saker som folk klagar på är att den luktar för mycket rosor, luktar för mycket vanilj, för tantig doft och att den doftar som en kopia av parfymen Joy från Dior.
@Smaken är olika för alla, bara för att dessa människor inte gillar parfymen så kan andra göra det, dock synd om doften försvinner så snabbt.
@Men nu på söndag lanserar Rebecca Stella 3 nya produkter, det är nämligen 3 nya skönhetsprodukter:
@*En olja
@*En face cream
@*Ett serum
@Alla ska vara väldigt återfuktande, dom lanseras på söndag kl 5 och jag kommer uppdatera er med priserna. Man kommer kunna köpa som ihop som ett paket om man vill ha alla 3 produkterna, då  får man ett bättre pris samt en gåva.

@Någon av er som provat hennes parfym? Kommer ni köpa någon av hennes nya produkter?

2019 12 06 20 09 29 - Stoppa Pressarna

2019 12 06 20 10 08 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar