Ricky gillar inte kommentarerna

 

 Ricky har läst alla era kommentarer i mitt inlägg och gillar inte hur vissa skriver om Foki så han bad mig lägga upp detta.

 

”Jag vill bara meddela er om att att jag och Foki har talat med varandra att de negativa vibrationerna som uppstått mellan oss har blivit åtgärdade. Min version av vad som hänt mellan mig och henne är annorlunda, och det fanns vissa saker i Fokis beskrivning som jag inte håller med om. Men det är ju min åsikt, och jag vill verkligen poängtera att reaktionerna till det förra inlägget är gräsliga. Spekulationerna och de hårda angreppen är helt överdrivna, och det känns som att många hoppas på det absolut värsta tänkbara!?

 

Foki är en snäll och mjuk människa. Det finns inget ont att säga om henne och hon förtjänar inte dessa påhoppningar. Jag vill tala om det till alla er som skrivit illa om henne. Hon är och förblir den finaste människan jag någonsin träffat, och jag har fortfarande starka känslor för henne.

 

Vi kommer att vara ifrån varandra från och med nu, men vem vet vad framtiden bär med sig?

Jag såg att några som kommenterade hoppades på någonting riktigt ”snaskigt”, men det kan ni glömma. Det finns ingenting snaskigt att avslöja, förutom våra meningsskillnader och åsikter som går isär.”

Som ni märker så raderas alla kommentarer där det nämns en annan skvallerblogg på.

Om ni vill ha kvar eran kommentar så varken länka eller skriv om någon annan skvallerblogg.

 

dpp 0001 28391097 1 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar