Saga Scott blir uthängd på youtube av sin föredetta vän

Saga Scott har en barndomsvän som heter Emelie ”Zessan” och ni känner säkert igen henne från outsiders. Saga och Jonna ska ha pratat om den här tjejen i sin poddcast men valt att inte säga något namn men trots detta så har nu Emelie valt att hänga ut Saga på sin youtubekanal där hon har mellan 500 och 3 tusen tittare per video.
I sin video som ni ser här nedan spelar hon upp en bit från Saga och Jonnas podcast där dom pratar om henne och Saga säger att tjejen dom pratar om sökte till alla program hon kunde bara för att kunna bli känd. Trots att inga namn används så har nu Zessan bekräftat att det är henne som dom pratar om och hon försvarar sig rejält genom att hänga ut Saga. Hon säger att Saga inte kan säga något om att försöka bli känd eller vara pinsam då hon själv sökte till PH och hade sex i TV.
Utöver detta så säger hon att Saga var en väldigt mobbad person och att hon var Sagas enda vän, Saga har ADHD och säker flera andra diagnoser, Saga har snackat skit om henne till Jonna, Sagas mamma ska ha sagt att det inte är så farligt utan endast reklam för Emelie, Saga är bra på att ha sex i tv.
Emelie berättar att Saga alltid velat bli skådespelare och modell men istället blev hon en sexprofil som gjorde henne lite känd. Många har svårt att förstå varför hon ens gjort den här videon när ingen ens visste vem Saga pratade om i sin podcast då hon inte nämnde något namn.
Men istället för att bara låta det vara så väljer Emelie istället att hänga ut sig själv med namn och sedan kränka och hänga ut Saga totalt i en video.
 

2017 12 28 11 32 43 - Stoppa Pressarna

2017 12 28 11 37 15 - Stoppa Pressarna

2017 12 28 11 37 52 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar