- Senaste nytt från kändispressen

Är det inte Paow själv som känner om hon är redo för barn eller inte?

<<< Tillbaka

Är det inte Paow själv som känner om hon är redo för barn eller inte?

Body: 

För några dagar sedan skrev Paow ett inlägg där hon berättade om att hon var barnvakt helt själv i en timme. Hon berättar att även fast det kan vara ganska jobbigt med barn så skulle hon kunna tänka sig att skaffa barn snart och detta fick läsarna att ännu en gång gå till attack mot Paow.

Dom tycker inte alls att hon är redo om hon tycker en timme är jobbigt och sen tycker många att hon själv ska växa upp innan hon väljer att skaffa barn.  Utöver detta så påpekar dom att Paow lagt upp en bild på barnet när hon sitter bakom en platta och sen tar dom upp om hur mycket hon lämnar bort sin katt för att resa land och rike runt.

Här vill jag faktiskt försvara Paow då många verkar ha tolkat inlägget olika, för det första så skriver hon ingenstans att det var jobbigt efter bara en timme utan hon skriver att hon spenderat dagen med flickan och hennes mamma men att hon var själv med barnet en timme. Så när hon skriver att det kan vara ganska jobbigt med barn så kan det vara så att hon lekt med flickan under hela dagen både innan och efter den timmen hon var själv med flickan. Hon skriver att hon kan tänka sig att ha barn snart men hon skriver inte att hon ska skaffa barn snart utan bara att hon kan tänka sig det. Sen kan snart betyda olika för varje person då en kan ta det som att det kan vara inom ett år medans en annan kan ta snart som att det är om 3 eller 5 år.

Angående Paows katt  så är det väldigt stor skillnad på ett barn och en katt, sen lämnar hon inte katten ensam utan det är en och samma person som har katten under tiden hon reser. Alla är på ett sätt innan dom får barn och alla ändrar sitt liv antingen lite eller mycket efter att man fått barn då man inte kan göra precis allt som man gjorde innan och den dagen Paow skaffar barn så kanske hon slutar resa helt det vet vi ingenting om. Men hon kan lika gärna resa och ta med sin familj på resorna som tex Katrin och Bingo gör, Katrin reser även massor utan sina barn, festar, jobbar osv precis som även Blondinbella.

Tycker många bloggare får väldigt hård kritik nuförtiden och hatet växer och växer bland kommentarerna ännu en gång. På Blondinbellas blogg har det dock blivit lite bättre och allt klagande på allt Blondinbella gör har blivit mindre.

 

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: Paow.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Micke går ut med att Sindy förlorat vårdnaden

20 juni, 2018 | 22:57

Idag har Micke lagt upp en bild på instagram där han skriver väldigt mycket saker om Sindy då han anser att sanningen borde komma ut. Bilden är nu raderad och enligt hans text skulle han gå ut med infon kl 22 ikväll men jag har nte sett något mer än det här som jag fått på mail som tips.

Han berättar bland annat att Sinyd förlorat vårdnaden om barnen samt att hon börjat sälja sex. Om något av det Micke skriver stämmer kan jag inget bekräfta men om han ljuger så är det väldigt vidrigt gjort av honom. Men om det nu är sant så verkar det inte helt rätt av honom att hänga ut henne såhär då han själv verkar ha gått igenom en hel del med bland annat droger sista månaderna då han själv skrivit det och att han av någon anledning inte fått träffa barnen för Sindy.

Är det här den nya modetrenden i bloggvärlden?

19 juni, 2018 | 13:45

Det verkar som att en av sommarens trender blir den ombloggade Bambuväskan som bland annat Kissie och Kenza bloggat om. Kissie har köpt sin utomlands för ca 300 kr nu när hon är på semester och Kenza har köpt sin för lite mer än 1000 kr från Cult Gaia.

 

Vad tycker ni om Bambuväskan skulle ni kunna tänka er att ha en sådan?

Tror ni det här är hennes helt egna åsikt?

19 juni, 2018 | 12:34

Som ni vet så har Ida Warg lanserat en brun utan sol som bland annat finns att köpa hos nordicfeel.se  (ej sponsrat och ej någon reklamlänk) för 179 kr.

Jag följer en bloggare på instagram som heter Caroline och såg att hon skrivit om Idas brun utan sol och tyckte först att det var kul att läsa om en nöjd användare men när jag läste bland kommentarerna så känns inte hennes inlägg så äkta längre. I texten hyllar hon produkten till skyarna och skriver att det är den bästa hon någonsin provat och att den är så lätt att använda, inte lämnar doft och att den torkar snabbt. En läsare frågar henne hur länge produkten sitter på (vilket dom flesta vill veta som använder brun utan sol) och Caroline svarar då med att hon inte vet då det är första dagen idag som hon använder produkten.

När jag läste kommentaren så kändes det som att hon fått produkten mot reklam för det är inte lätt att veta hur bra en produkt är av att bara provat den en gång. Speciellt när det handlar om brun utan sol då en viktig faktor på hur bra en sådan är beror på hur färgen är och hur länge den sitter på.

 

Tror ni hennes åsikt om produkten är ärlig eller tror ni att den är sponsrad?

Egoina och Frederic är ett par igen

19 juni, 2018 | 6:07

För några månader sedan så gick Egoina ut med att hon och Frederic gjort slut och att det var därför hon valde att köpa en egen lägenhet. Men trots att dom gjort slut så valde dom att fortsätta umgås då dom hade ångrat sig kring beslutet men att hon inte helt visste vart dom stod med deras relation.

Men nu några månader senare så har hon börjat skriva att han är hennes pojkvän så ett stort grattis till Egoina och Frederic till att relationen löste sig och att dom hittade tillbaka till varandra.

 

Blondinbella råkade kalla Hampus för Odd

18 juni, 2018 | 15:16

Blondinbella delar med sig av en händelse i helgen som för många kan bli en jobbig situation i ett förhållande. Hon råkade nämligen Kalla sin pojkvän Hampus för Odd (hennes ex-man) och detta hände då dom var och åt lunch på samma plats som hon och Odd gifte sig på för 5 år sedan.

Många skulle nog ha reagerat en del på om ens partner sa fel namn speciellt om det var ett namn från ett ex men Blondinbella skriver att hon bad om ursäkt och Hampus tog det väldigt bra. I samma inlägg så förklarar hon sig även om det som skrivits kring att hon och Odd fortfarande är gifta.

Hon berättar att ingen av dom fått hem papper på att dom ska skriva under något så därför kommer detta vara löst snart då det enligt Blondinbella är tingsrätten som gjort fel när dom inte skickat ut något papper. Dock så har tingsrätten ingen skyldighet att skicka hem papper utan om man läser på internet och jag tolkat det rätt så är det upp till varje par att själv hålla reda på när dom måste skriva på ett papper senast. så det är konstigt att två helt olika advokater gjort fel och sagt att tingsrätten ska skicka ut papper till dom.

 

Hur skulle ni reagera om eran partner kallade er vid fel namn?

Senaste från På Löpet

Kungens fräcka diss av fotbollshjältarna

Segern mot Sydkorea hjälpte inte.
Kung Carl Gustaf är inte imponerad.
Nu dissar hela kungafamiljen landslaget i fotboll.

onsdag 20 juni 2018