- Senaste nytt från kändispressen

Vilka händelser minns ni från bloggvärlden?

<<< Tillbaka

Vilka händelser minns ni från bloggvärlden?

Body: 

Sedan bloggar blev stora för 10 år sedan så har det hänt massor i bloggvärlden. En del har varit mindre händelser så som små bloggbråk men det har också hänt stora saker som man minns under längre tid. Egoina har skrivit ett inlägg där hon berättar om 4 händelser som hon minns från dom sista åren och hennes inlägg hittar ni HÄR.

Dom 4 händelserna jag minns från bloggvärlden (från dom sista 10 åren) är:

*När Kissie delade ut "nazistpropaganda" . Detta var under 2011 där det kom ut en video på Kissie och hennes bror Peter och i videon säger dom att dom delar ut Nazistpropaganda. Efter videon så blev Kissie kontaktad av nyheter 24 och Kissie sade då till nyhetssidan "Bögjävel, ring aldrig till mig igen, jag ska göra ditt liv till ett helvete"

*När Blondinbella och Tyra konfronterade Kissie i sin serie. Under 2013 så hade Blondinbella och Tyra sin egen webbshow som hette "Bella och Tyra show" och i ett av avsnitten så gästade Kissie deras serie och hela klippet känns bara märkligt. Blondinbella och Tyra går på Kissie ganska hård och Kissie gör allt i sin makt för att verka så nonchalant som möjjligt då hon egentligen inte ens ville vara med i deras webbshow.

*Alla personer som Paow hamnat i bråk med genom åren. Hon har genom åren blivit osams med bland annat Steffi, Dessie, Kissie, Amir, Rebecca Edenström, Isabelle Strömberg, Saga Scott, Annie och många många fler.

*När det tog slut mellan Foki och Ricky. Paret gjorde slut i början av 2014 och allt möjligt smaskigt skvaller började läcka ut efter att paret gjorde slut. Det kom bland annat fram att Ricky drivit hennes blogg under flera år och han mailade även in infomation om Foki till den här bloggen. Och det stannade inte där utan även Fokis syster Fay valde att maila mig med information om hur Ricky och Fokis relation var. Mitt i allt detta så avslöjade han även information om Fokis företag och hennes läsare blev helt ställda av allt som kom fram.

 

 

Vilka händelser minns ni bäst från alla åren med bloggarna?

 

Vad passar inte bättre till det här inlägget än att se några gamla headerbilder som min blogg haft genom åren :)

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Pow har skaffat en till katt

21 september, 2018 | 9:20

Det är ingen hemlighet att Paow är en kattmänniska och att hon inte alls gillar hundar då hon genom året skrivit saker om hundar som fått läsare att bli riktigt arga på henne. Men sista året så har hon fått kritik för hur hon reser bort så mycket och låter olika vänner bo i hennes lägenhet där med katten.

Nu har dock Paow valt att skaffa sig ännu en katt vilket har gjort att några läsare nu är beredda att anmäla henne eftersom hon är borta så mycket från katten hon redan har och att hon absolut inte borde få ha en till.

 

Blondinbella ska inte dricka alkohol på 1 år

20 september, 2018 | 12:34

Många har genom åren påpekat att Blondinbella dricker väldigt mycket alkohol/vin varje vecka och nu har Blondinbella valt att inte dricka någon alkohol alls på 1 år.

I bloggen skriver hon nu att hon dricker ca 3 glas vin i veckan och så har det varit i 10 år och hon tror inte hon varit ifrån vin en hel vecka förutom när hon varit gravid.

 

 

Nyheter och rabattkod

19 september, 2018 | 22:15

Sponsrat inlägg i samarbete med Sudio.com

 

 

Jag har tidigare berättat för er att jag fått testa några olika produkter från sudio.com som jag tycker har varit helt otroligt bra både i ljud och design. Nu har jag ännu ett samarbete med hemsidan där jag nu även får ge er en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp och ni behöver bara ange koden: svenskabloggare2018

Dom har nu ett sortiment med 7 olika varianter av hörlurar både trådlösa men även vanliga med sladd. Om ni  är som mig och alla dom jag känner så har många av er tagit tag i träningen nu igen efter en paus över sommaren och då kanske ni behöver ett par nya grymma hörlurar?

Jag kan tipsa er om deras produkt som heter Nivå som är två små lurar som du  sätter in i örat och ni hittar den HÄR. Sen har dom även deras over-ear-hörlur som heter Klar som ni hittar HÄR.

Även om ni inte själva behöver nya lurar så är det en grym julklapp att ge bort nu när julafton närmar sig. Sen kan jag avslöja att alla som handlar hos dom även nu får deras snygga coasters som ni kan se bild på nedan:)

 

Sindy och Kevin har gjort en kärlekstatuering

19 september, 2018 | 21:56

Nu är det Sindy och Kevins tur att skaffa sig en kärlekstatuering mendom har inte skrivit in varandras namn på sina kroppar. Dom har istället tatuerat in "4ever <3" men dom är inte dom enda som nyligen gjort kärlekstatueringar utan även Dessie och hennes pojkvän har gjort det.

Dom gjorde sina redan innan sommaren men missade att skriva om det och dom har tatuerat in varandras första bokstav från deras namn.

 

Ni ser både Sindys och Dessies tatueringar nedan.

 

Här är svaret som Shell gav till Kissie

19 september, 2018 | 21:51

Efter att Kissie såg porrtidningar inne på Shell så blev hon så arg så hon skrev till dom öppet på facebook och nu har dom gett Kissie ett svar.

Dom förklarar att butikerna idag bedrivs av en extern part men att efter 2 oktober så kommer Shell att börja ta tillbaka sina butiker och då kommer dom ta bort porrtidningarna helt från sina sortiment. Dom tackar även kissie för att hon uppmärksammade detta och att dom även gärna vill veta vilken butik/station det handlar om.

 

Senaste från På Löpet

James Bond-sonens succé på catwalken

Oh la la!
Äpplet faller inte så långt från trädet. 
Stilige James Bond-skådisen Pierce Brosnans son Paris är lika snygg som farsan. 

fredag 21 september 2018