- Senaste nytt från kändispressen

Vilka händelser minns ni från bloggvärlden?

<<< Tillbaka

Vilka händelser minns ni från bloggvärlden?

Body: 

Sedan bloggar blev stora för 10 år sedan så har det hänt massor i bloggvärlden. En del har varit mindre händelser så som små bloggbråk men det har också hänt stora saker som man minns under längre tid. Egoina har skrivit ett inlägg där hon berättar om 4 händelser som hon minns från dom sista åren och hennes inlägg hittar ni HÄR.

Dom 4 händelserna jag minns från bloggvärlden (från dom sista 10 åren) är:

*När Kissie delade ut "nazistpropaganda" . Detta var under 2011 där det kom ut en video på Kissie och hennes bror Peter och i videon säger dom att dom delar ut Nazistpropaganda. Efter videon så blev Kissie kontaktad av nyheter 24 och Kissie sade då till nyhetssidan "Bögjävel, ring aldrig till mig igen, jag ska göra ditt liv till ett helvete"

*När Blondinbella och Tyra konfronterade Kissie i sin serie. Under 2013 så hade Blondinbella och Tyra sin egen webbshow som hette "Bella och Tyra show" och i ett av avsnitten så gästade Kissie deras serie och hela klippet känns bara märkligt. Blondinbella och Tyra går på Kissie ganska hård och Kissie gör allt i sin makt för att verka så nonchalant som möjjligt då hon egentligen inte ens ville vara med i deras webbshow.

*Alla personer som Paow hamnat i bråk med genom åren. Hon har genom åren blivit osams med bland annat Steffi, Dessie, Kissie, Amir, Rebecca Edenström, Isabelle Strömberg, Saga Scott, Annie och många många fler.

*När det tog slut mellan Foki och Ricky. Paret gjorde slut i början av 2014 och allt möjligt smaskigt skvaller började läcka ut efter att paret gjorde slut. Det kom bland annat fram att Ricky drivit hennes blogg under flera år och han mailade även in infomation om Foki till den här bloggen. Och det stannade inte där utan även Fokis syster Fay valde att maila mig med information om hur Ricky och Fokis relation var. Mitt i allt detta så avslöjade han även information om Fokis företag och hennes läsare blev helt ställda av allt som kom fram.

 

 

Vilka händelser minns ni bäst från alla åren med bloggarna?

 

Vad passar inte bättre till det här inlägget än att se några gamla headerbilder som min blogg haft genom åren :)

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Egoina och Frederic är ett par igen

19 juni, 2018 | 6:07

För några månader sedan så gick Egoina ut med att hon och Frederic gjort slut och att det var därför hon valde att köpa en egen lägenhet. Men trots att dom gjort slut så valde dom att fortsätta umgås då dom hade ångrat sig kring beslutet men att hon inte helt visste vart dom stod med deras relation.

Men nu några månader senare så har hon börjat skriva att han är hennes pojkvän så ett stort grattis till Egoina och Frederic till att relationen löste sig och att dom hittade tillbaka till varandra.

 

Blondinbella råkade kalla Hampus för Odd

18 juni, 2018 | 15:16

Blondinbella delar med sig av en händelse i helgen som för många kan bli en jobbig situation i ett förhållande. Hon råkade nämligen Kalla sin pojkvän Hampus för Odd (hennes ex-man) och detta hände då dom var och åt lunch på samma plats som hon och Odd gifte sig på för 5 år sedan.

Många skulle nog ha reagerat en del på om ens partner sa fel namn speciellt om det var ett namn från ett ex men Blondinbella skriver att hon bad om ursäkt och Hampus tog det väldigt bra. I samma inlägg så förklarar hon sig även om det som skrivits kring att hon och Odd fortfarande är gifta.

Hon berättar att ingen av dom fått hem papper på att dom ska skriva under något så därför kommer detta vara löst snart då det enligt Blondinbella är tingsrätten som gjort fel när dom inte skickat ut något papper. Dock så har tingsrätten ingen skyldighet att skicka hem papper utan om man läser på internet och jag tolkat det rätt så är det upp till varje par att själv hålla reda på när dom måste skriva på ett papper senast. så det är konstigt att två helt olika advokater gjort fel och sagt att tingsrätten ska skicka ut papper till dom.

 

Hur skulle ni reagera om eran partner kallade er vid fel namn?

Kissie får försvara sig

18 juni, 2018 | 15:06

Kissie berättar på sin blogg om hur hon ramlade av sin moppe nu när hon är på semester med sin pojvän (ihop med ca 40 andra på en spnsrad surfresa). Hon skriver om hur hon följer med Andreas och kollar på någon match som hon är ointresserad av och hon gör det för att han var så snäll och hjälpte henne när hon ramlade med sin moppe.

Två läsare kommenterade och undrade varför hon ska känna sin tacksam och "offra" sig bara för att han hjälpte henne då det ska vara en självklarhet att ens partner ska hjälpa till om man skadas. Kissie väljer att försvara sig till kommentarerna och skriver att läsarna överanalyserar hennes text och att det inte borde ses som något negativt.

 

Tolkade ni hennes text som att hon "offrade" sig enbart för att han hjälpte henne när hon var skadad?

Borde inte Blondinbellas företag vara med i företaget hon gör reklam för?

18 juni, 2018 | 10:00

Blondinbella berättar stolt om hur hon är ambassadör för företaget Mybonus.se där man får pengar tillbaka på det man handlar. Hon skriver om vilka butiker som ger bra återbäring och att hennes läsare borde bli medlemar för att få en del pengar tillbaka på sitt shoppande.

Hemsidan samarbetar med över 670 buriker som ger återbäring om man handlar via Mybonus men ingen av Blondinbellas företag finns med på listan. Om nu Blondinbella tycker tjänsten är så bra som hon skriver och att hon är ambassadör för företaget borde hon då inte låta LCC eller Flattered vara med som företag på hemsidan då?

Tror ni att hon kommer låta sina företag vara med på Mybonus eller tror ni att hon bara inte vill förlora pengar på att ge provision till Mybonus för det folk handlar för?

En främling tog sig in på Jonna och Jockes trädgård

17 juni, 2018 | 16:25

Jocke & Jonnahar lagt upp en ny video där dom berättar om en händelse som hände hemma hos dom för några dagar sedan. Jonna ska ha varit i deras trädgård medans Jocke och Danjal gått in för att kolla in dagens video som dom spelat in.

Då hör Jonna att någon står bakom henne och hon visste inte vem personen var som hade tagit sig in på deras tomt. Han ska ha sagt att det verkade som att dom hade väldigt kul när dom spelade in varpå Jonna svarade att dom hade det. Då svarade han henne med att fråga hur hon tror att han känner sig när dom har så roligt. Jonna blev väldigt rädd och ville försöka komma sig in i huset efter att han ville få följa med in huset.

När Jonna gick in i huset så ska killen ha följt efter henne och då ropade hon på Danjal som kom ut och försökte få ut killer från deras tomt. Killen ska då ha hotat med att både skjuta och skära halsen av Jonna.

 

Ni kan se deras video här nedan, dom ringde polisen och dom har lämnat uppgifterna om killen till polisen.

 

Senaste från På Löpet

Östermalmsladyns vädjan till Löfven

Nu vill hon ha upprättelse.
Östermalmsladyn Tone Oppenstam vädjar till Stefan Löfven om nåd.
Hon vill att statsministern ska fria henne från straffet för bokföringsbrott.

tisdag 19 juni 2018