Vilka händelser minns ni från bloggvärlden?

Sedan bloggar blev stora för 10 år sedan så har det hänt massor i bloggvärlden. En del har varit mindre händelser så som små bloggbråk men det har också hänt stora saker som man minns under längre tid. Egoina har skrivit ett inlägg där hon berättar om 4 händelser som hon minns från dom sista åren och hennes inlägg hittar ni HÄR.
Dom 4 händelserna jag minns från bloggvärlden (från dom sista 10 åren) är:
*När Kissie delade ut ”nazistpropaganda” . Detta var under 2011 där det kom ut en video på Kissie och hennes bror Peter och i videon säger dom att dom delar ut Nazistpropaganda. Efter videon så blev Kissie kontaktad av nyheter 24 och Kissie sade då till nyhetssidan ”Bögjävel, ring aldrig till mig igen, jag ska göra ditt liv till ett helvete”
*När Blondinbella och Tyra konfronterade Kissie i sin serie. Under 2013 så hade Blondinbella och Tyra sin egen webbshow som hette ”Bella och Tyra show” och i ett av avsnitten så gästade Kissie deras serie och hela klippet känns bara märkligt. Blondinbella och Tyra går på Kissie ganska hård och Kissie gör allt i sin makt för att verka så nonchalant som möjjligt då hon egentligen inte ens ville vara med i deras webbshow.
*Alla personer som Paow hamnat i bråk med genom åren. Hon har genom åren blivit osams med bland annat Steffi, Dessie, Kissie, Amir, Rebecca Edenström, Isabelle Strömberg, Saga Scott, Annie och många många fler.
*När det tog slut mellan Foki och Ricky. Paret gjorde slut i början av 2014 och allt möjligt smaskigt skvaller började läcka ut efter att paret gjorde slut. Det kom bland annat fram att Ricky drivit hennes blogg under flera år och han mailade även in infomation om Foki till den här bloggen. Och det stannade inte där utan även Fokis syster Fay valde att maila mig med information om hur Ricky och Fokis relation var. Mitt i allt detta så avslöjade han även information om Fokis företag och hennes läsare blev helt ställda av allt som kom fram.
 
 
Vilka händelser minns ni bäst från alla åren med bloggarna?
 
Vad passar inte bättre till det här inlägget än att se några gamla headerbilder som min blogg haft genom åren 🙂

2012 10 03 21 24 31 - Stoppa Pressarna

svenskabloggare1 - Stoppa Pressarna

- Stoppa Pressarna

headersvenskabloggares - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar