Parneviks pinsamma nakenhets genomskådad

Tack, det räcker nu.
Snart har alla i familjen Parneviks visat sig nakna på Instagram.
Och de gör det för den ”goda sakens skull” – tjenare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-03-12 kl 09:05 |

ProvaPremium

KÄNDIS-ANALYS: Familjen Parnevik tog Sverige med storm. 

Den varma, generösa och lite galna familjen charmade inte bara sina inbjudna kändisgäster, även tv-tittarna älskade att följa dem i realityserien ”Parneviks” som blev en stor framgång för TV3.

Bild 1 av 7

Tack, det räcker nu. Vi behöver inte fler nakenbilder på de kvinnliga medlemmarna i familjen Parnevik, i alla fall inte med någon krystad motivering.
Bild 2 av 7

Mia Parnevik är den senaste i familjen som väljer att visa sig naken och förklä det hela till något slags politisk manifestation. Tillåt oss tvivla.
Bild 3 av 7

Mia Parnevik ser inte helt bekväm ut när hon lägger sig i badet för att manifestera att hon duger. Klart hon duger, men hon fick även uppmärksamhet.
Bild 4 av 7

Penny Parnevik sa nyligen ja till fästmannen Douglas Murray när han gick ner på knä och friade. Hon är dessutom gravid.
Bild 5 av 7

Här visar Penny Parnevik vad som händer med magen när man sitter ner. Hon vill visa att hon duger. Hon är jättefin och dessutom får hon uppmärksamhet.
Bild 6 av 7

Peg Parnevik med sin pojkvän Filip Lamprecht.
Bild 7 av 7

Peg Parnevik beklagar sig över att hon är missnöjd med sin kropp och vill visa att hon duger. Naturligtvis är hon jättefin men uppmärksamhet är aldrig fel.

Den originelle och lite kufiske mångmiljonären Jesper Parnevik, 53, med en framgångsrik golfproffskarriär bakom sig och hans varma, spontana och glada hustru Mia, 51, var värdpar åt inbjudna kändisar i miljonvillan i Jupiter norr om Miami.