- Senaste nytt från kändispressen

Så skyddade Federleys egen mamma pedofilen

En rasande debatt om pedofilen.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur Fredrick Federleys egen mamma skyddade ”Björbo-pedofilen”.
Känslorna kokar av vrede i den lilla byn där Centertoppens familj gömde den våldtäktsdömde mannen i största hemlighet.

Fredrick Federley, 42, lämnade politiken drygt två veckor efter Stoppa Pressarnas uppmärksammade avslöjande att han sedan i somras varit sambo med en dömd pedofil.

Den 42-årige mannen är bland annat skyldigt till 22 fall av grova våldtäkter mot barn. För Centerpartiet och Annie Lööf, 37, är Stoppa Pressarnas scoop katastrofalt då de i samband med pedofilskandalen tappat två procentenheter, från 9 till 7, enligt DN/Ipsos. 

 • Stoppa Pressarna kan avslöja att Fredrick Federleys mamma Birgitta Federley gömde pedofilen efter att skandalen briserade.

 • Fredrick Federley visste om att hans sambo var dömd för bland annat 22 fall av grov barnvåldtäkt.

 • Fredrick Federley och "Björbo-pedofilen" träffades första gången i slutet av maj. I januari frigavs pedofilen villkorligt från fängelset efter att ha avtjänat sex år ut av de nio års fängelse han dömdes till.

 • Fredrick Federley sjukskrev sig från EU-parlamentet för att han mådde "dåligt", sedan avgick han.

 • Fredrick Federley visste om redan i juni att hans sambo var en dömd pedofil. Nu försöker han blanda bort korten.

 • Här poserar pedofilen i Federleys vardagsrum.

 • Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden.

 • Fredrick Federley är i likhet med den dömde pedofilen en stor fantast av akvarier.

 • Polisen har haft "Björbo-pedofilens" nya boende under uppsikt.

 • Fredrick Federley träffade "Björbo-pedofilen" på gay-sexappen Grindr.

 • Annie Lööf är chockad över skandalen. Stoppa Pressarna avslöjade att hon är vän med "Bryssel-pedofilen".

 • Annie Lööf har genom åren stått mycket nära Fredrick Federley och nyligen lovade hon att Centerparitet skulle stödja honom om fallskärmen från Bryssel inte är tillräcklig.

 • Centertoppen Christer Yrjas har även han bott tillsammans med en pedofil. Han tvingades avgå ett dygn efter avslöjandet.

 • Nyligen rapporterade Stoppa Pressarna att en partivän till Fredrick Federley dömts till våldtäkt av en 14-årig flicka. Våldtäkten skedde i Centerpartistens massagesalong.

 • Fredrick Federley har "gillat" flera av "Bryssel-pedofilens" inlägg i sociala medier, även efter att han dömts till fängelse för barnporrbrott.

 • Fredrick Federley tycks hysa en fascination för pedofiler. Han har flera gånger träffat Sture Bergwall, tidigare känd som den dömde pedofilen Thomas Quick.

 • Fredrick Federleys mamma Birgitta Federley gömde pedofilen i sitt hem efter att skandalen briserat.

 • Här lämnar pedofilen Fredrick Federleys föräldrars gård samma dag som EU-parlamentarikern bekräftade Stoppa Pressarnas nyhet. Bilder: TT, Facebook, Polisen och Stoppa Pressarna

I samband med Stoppa Pressarnas avslöjande insåg Fredrick Federley att spelet var över och det nu inte fanns någon som helst möjlighet för ”Björbo-pedofilen” att bo kvar hos honom. De var därför tvugna att avsluta sin intensiva kärleksaffär – och det omedelbart. 

LÄS MER: TV4-stjärnan dömd för misshandel – sinnet rann över

Vänner till Fredrick Federley har för Stoppa Pressarna klart förklarat att det var just vårt avslöjande som fick honom att bryta med pedofilsambon – och ingenting annat. Det var också därför han tvingades berätta allt för Centerpartiet.

När Federley till slut skulle lägga korten på bordet gjorde han det något förvånande i Dalarnas tidning, vars helt okritiska intervju fått kraftig kritik, där den förre Centertoppen påstår han och pedofilen gjorde slut i september.
– Den 23 november går vi en sista promenad i elljusspåret här och sedan kör jag honom till en hemlig adress, säger Federley.

Men vart skjutsade då Fredrick Federley sin avslöjande pedofil-älskare i största hemlighet? Ja, det bryr sig inte Dalarnas tidningars reporter om att fråga. 

LÄS MER: Annie Lööfs chock-besked efter pedofilskandalen

Stoppa Pressarna kan däremot avslöja att ”den hemliga adessen” inte alls var särskilt ”hemlig” för Fredrick Federley – pedofilen var nämligen inhyst hos Centertoppens egna föräldrar.
– De första nätterna när det här bröt ut bodde pedofilen hos Federleys föräldrar, berättar en initierad källa och uppgiften bekräftas även av andra uppgiftslämnare som Stoppa Pressarna har varit i kontakt med

I intervjun får Fredrick Federley frågan hur hans familj mår efter avslöjandet:
– Jättedåligt. Mamma drar ner persiennerna så fort det börjar mörkna och känner sig instängd och uttittad hemma, säger Federley.

Ett uttalande som i förstone ter sig helt rimligt, men som väcker upprörda känslor i Björbo.
– Fy fan, vad han är manipulativ. Det där säger han bara för att gardera för det faktum att hans föräldrar gömde pedofilen de första dygnen och därför drog ner persiennerna, säger en person till Stoppa Pressarna.

LÄS MER: Allt om norske porrkungens oväntade död

Samma dag, den 26 november, som EU-parlamentarikern deklarerade på sociala medier att han sjukskrev sig och att Stoppa Pressarnas avslöjande var korrekt sågs pedofilen lämna Fredrick Federleys föräldrars gård.

Stoppa Pressarna har tidigare kunnat visa exklusiva bilder på den 42-årige mannens flykt från Federleys föräldrahem – strax innan EU-parlamentarikern bekräftade skandalavslöjandet.

I Björbo rasar nu debatten kring Fredrick Federley. Ett stort antal bybor är mycket upprörda på den skandaliserade EU-parlamentarikern som kastat in handduken.

Det finns förvisso även en del personer som inte tycker att Federley har gjort något fel genom att ha sexuellt umgänge och dela sitt liv med pedofilen som våldtog små barn 22 gånger.

En av de personerna verkar vara Centertoppens mamma Birgitta Federley, 63. På ett särkilt forum som finns för byborna öppnar Federleys mor plötsligt upp:  
– Tack alla fina rara änglar i Björbo, ni vet vilka ni är och ni är fler än vi trodde. Ni får oss att tro lite mer på byn, skriver hon innan hon går till en oväntad attack:

LÄS MER: Fredrick Federleys partivän våldtog småbarn

– Ondskefulla och elaka människor försöker vi vara likgiltiga mot!

Hennes inlägg om ”ondskefulla och elaka” individer tar fyr i grannskapet.
– Jag tillhör alltså den Onda sidan du beskriver här i Björbo? Ondskan för mig är vad jag haft i granngården sen i somras... En pedofil. Bland alla barn. Villkorligt frigiven för att ha våldtagit små barn. De är nu förstörda för livet. De hade inget val. Det har du som vuxen, skriver en förbannad Björbo-bo och fortsätter:

– Att låta en man flytta in i sitt hem som gjort dessa ofattbara saker. Det är svårt att förstå. Att säga en sak när man tror sig ha övertaget för att sedan dra på sig offerkoftan när det bränner till. Där går gränsen. 

LÄS MER: Elins sluga gym-kupp i tights mot Paolo Roberto

Debattens vågor går höga, den upprörde mannens inlägg möts av motinlägg – men han får även stöd:
– Tro fan det att folk reagerar med kraft när en sådan här ondska nu lyfts fram i dagsljus. Precis inpå husknuten. Och när fokus av många sedan läggs på helt fel ställen. Empati pratar ni om här, empati för vad undrar jag? För de utsatta barnen? För de barn som skulle ha kunnat bli utsatta? För de oroliga föräldrarna till barnen? För det är ju endast där denna empati rimligtvis borde finnas! Ingen annanstans! Punkt, skriver en person.

Fredrick Federleys mamma möts av en ilska sprungen ur det faktum att hon valt att låta pedofilen bo i hennes hem när skandalen briserade.
– Gissar att de allra flesta har svårt att respektera folk som skyddar pedofiler.., skriver en person med en tydlig gliring mot Federleys mamma.

Därefter är Fredrick Federleys mor helt tyst.

LÄS MER: Hemliga spelet bakom prinsessan Sofias graviditet

”Björbo-pedofilen” bor nu hos ett par goda vänner till Federley som i intervjun med Dalarnas tidningar påstår ”jag vet inte var”

Som Stoppa Pressarna rapporterat om var det i själva verket Fredrick Federley själv som fixade den nya bostaden åt sin forna pedofil-sambo.

Vet ni mer om Fredrick Federley, hans pedofilsambo och samröret med centarpartistens föräldrar? Tipsa Stoppa Pressarnas redaktion här!

LÄS MER: Societetsdamen Greta Qvibergs ogenerade bullfrossa på Östermalm
LÄS MER: Federleys egen dagbok om pedofilen – ord för ord
LÄS MER: Chris O'Neills hemliga affär kan förstöra allt för Madeleine

VI AVSLÖJAR: Gömde 42-åringen när skandalen briserade!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Så skyddade Federleys mamma pedofilen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Camilla Läckbergs swinger-avslöjande med maken

Det är sexigt, det är utmanande och det är hett.
Nu kommer Camilla Läckberg med swinger-avslöjandet om henne och maken Simon Sköld.
Det frimodiga paret fascinerar sina följare.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Dan Eliassons nya toppjobb efter gay-festen

EXTRA:

Fortsätter vara generaldirektör med topplön!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Björn Gustafssons hemliga myshelg efter uppbrottet

BILD-EXTRA:

"Det syntes att han behövde vara för sig själv utan fästmön!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

SKARPA SEXVARNINGEN TILL CAROLINA NEURATHS EFTERTRÄDARE

VI AVSLÖJAR: "Blir bara trubbel om han slår klorna i dig!"

Svenskt

Fredrick Federleys desperata vädjan till gud

VI AVSLÖJAR: Söker förlåtelse efter pedofilskandalen!

Svenskt

Madeleines lata dagar i soliga Florida

EXTRA: Nu sprids dåliga ryktet utomlands!

Psykutlåtande hotar att fälla Ebba Busch

EXTRA:

"Hon är van att försöka övertyga människor!"

Patrik Sjöberg i dramatisk bilolycka på motorväg

EXTRA: "Allt kändes som en evighet!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Hyresvärden tvingade bort Kristin Kaspersen

VI AVSLÖJAR: Nu måste programledaren göra rätt för sig!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Robert Gustafsson drabbad av extremt dödlig sjukdom

EXTRA:

"Nu kommer den här slutfasen!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Camilla Läckbergs swinger-avslöjande med maken

EXTRA:

Överraskning för andra par som vill krydda sexlivet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Malin Berghagens stalker dömd efter dödshot

EXTRA: "Jag kände mig inte trygg någonstans!"

Kristin Kaspersen erkänner bostadsbluffen

VI AVSLÖJAR: "Jag bor på Östermalm!"

Hedda Stiernstedts okända misslyckande efter SVT-succén

EXTRA: "Grävt i mitt eget känsloliv om ångest och tankar!"

Catenaccis hemliga lyxflykt efter sexskandalen

VI AVSLÖJAR: Stjärnkrögaren öppar ny krog i Marbella!

Kikki Danielsson om sin tuffa isolering

EXTRA: "När jag har skitdagar stänger jag in mig!"

Anna Books stora livsförändring efter dödliga sjukdomen

EXTRA: "Otroligt tacksamma för vårt liv!"

Kristin Kaspersens desperata längtan mitt i bostadsbluffen

EXTRA: "Behöver någon för närhet!"

Känd artist polisanmäler ex efter smygfilmer

VI AVSLÖJAR: "Han har spionerat på mig!"

Bathina Philipson åtalas efter vansinnesfärd

VI AVSLÖJAR: "Det var som en biljakt!"

Kollegorna rasar mot lesbiska stjärnfotografen

VI AVSLÖJAR: Mobbning, trakasserier och sexförslag!

Dan Eliassons dolda motiv med gay-festen

VI AVSLÖJAR: "Gjorde att den blev nödvändig!"

Lyckligt slut på Alexander Bards triangeldrama

VI AVSLÖJAR: "Nu känner jag mig bekräftad!"

Mikael Persbrandt portförbjuden i Uppsala

EXTRA: "Äldrenämnden är orolig för vad som kan hända!"

Runar Sögaards domedagsprofetia om Donald Trump

VI AVSLÖJAR: "Blir som inget annat vi sett eller upplevt förut!"

Emilio Ingrossos nya sköna liv efter separationen

VI AVSLÖJAR: Pasta-kungen njuter medan hustrun Åsa gråter!

Domstolsbeslutet om Margaux Dietz nya kärlek

VI AVSLÖJAR: Okända sanningen om Sean Canning!

Allvarliga hotet mot Ebba Busch i domstol

EXTRA: KD-ledaren riskerar förnedrande förlust!

Lena Endre och maken stupfulla på Stureplan

EXTRA: "Usch, vad läbbigt!"

Lesbisk stjärnfotograf tog känd artist på könet

VI AVSLÖJAR: Offret om skammen på kändisfesten!

Fredrick Federley har inte avgått som EU-parlamentariker

VI AVSLÖJAR: Snart ska pedofil-härvan avgöras i Bryssel!

Sven Wollters egna ord om döden i sista tv-intervjun

EXTRA: "Jag ogillar den där eviga tomheten!"

Så försökte Dan Eliasson hemlighålla gay-festen

EXTRA: Nu avslöjas spelet bakom nyårsnatten!

Zara Larssons pojkvän fast i knarkrazzia

VI AVSLÖJAR: Slängde ifrån sig drogerna genom hotellfönstret!

Ingemar Stenmark berättar om nya livet som morfar

EXTRA: "Drivet i dag är min familj!"

Nya pedofil-ilskan mot Fredrick Federley

VI AVSLÖJAR: "Det är märkligt hur han beter sig!"

Lotta Lundgren om sin skilsmässa efter otroheten

EXTRA: "För mig var det helt absurt!"

Kristin Kaspersen riskerar att bli vräkt efter bostadsbluffen

VI AVSLÖJAR: Hyresvärden är redo att "agera"!

Alexander Bard i svartsjukedrama efter mysdejten

VI AVSLÖJAR: "Jag är kränkt!"

Gunde Svans chock efter kokainrazzian

EXTRA: "Jag var ju lite orolig!"

Elin om sitt tortyrhelvete efter uppbrottet från Paolo Roberto

EXTRA: "Målet var att bryta ner oss psykiskt!"

lördag 23 januari 2021