- Senaste nytt från kändispressen

Så skyddade Federleys egen mamma pedofilen

En rasande debatt om pedofilen.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur Fredrick Federleys egen mamma skyddade ”Björbo-pedofilen”.
Känslorna kokar av vrede i den lilla byn där Centertoppens familj gömde den våldtäktsdömde mannen i största hemlighet.

Fredrick Federley, 42, lämnade politiken drygt två veckor efter Stoppa Pressarnas uppmärksammade avslöjande att han sedan i somras varit sambo med en dömd pedofil.

Den 42-årige mannen är bland annat skyldigt till 22 fall av grova våldtäkter mot barn. För Centerpartiet och Annie Lööf, 37, är Stoppa Pressarnas scoop katastrofalt då de i samband med pedofilskandalen tappat två procentenheter, från 9 till 7, enligt DN/Ipsos. 

 • Stoppa Pressarna kan avslöja att Fredrick Federleys mamma Birgitta Federley gömde pedofilen efter att skandalen briserade.

 • Fredrick Federley visste om att hans sambo var dömd för bland annat 22 fall av grov barnvåldtäkt.

 • Fredrick Federley och "Björbo-pedofilen" träffades första gången i slutet av maj. I januari frigavs pedofilen villkorligt från fängelset efter att ha avtjänat sex år ut av de nio års fängelse han dömdes till.

 • Fredrick Federley sjukskrev sig från EU-parlamentet för att han mådde "dåligt", sedan avgick han.

 • Fredrick Federley visste om redan i juni att hans sambo var en dömd pedofil. Nu försöker han blanda bort korten.

 • Här poserar pedofilen i Federleys vardagsrum.

 • Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden.

 • Fredrick Federley är i likhet med den dömde pedofilen en stor fantast av akvarier.

 • Polisen har haft "Björbo-pedofilens" nya boende under uppsikt.

 • Fredrick Federley träffade "Björbo-pedofilen" på gay-sexappen Grindr.

 • Annie Lööf är chockad över skandalen. Stoppa Pressarna avslöjade att hon är vän med "Bryssel-pedofilen".

 • Annie Lööf har genom åren stått mycket nära Fredrick Federley och nyligen lovade hon att Centerparitet skulle stödja honom om fallskärmen från Bryssel inte är tillräcklig.

 • Centertoppen Christer Yrjas har även han bott tillsammans med en pedofil. Han tvingades avgå ett dygn efter avslöjandet.

 • Nyligen rapporterade Stoppa Pressarna att en partivän till Fredrick Federley dömts till våldtäkt av en 14-årig flicka. Våldtäkten skedde i Centerpartistens massagesalong.

 • Fredrick Federley har "gillat" flera av "Bryssel-pedofilens" inlägg i sociala medier, även efter att han dömts till fängelse för barnporrbrott.

 • Fredrick Federley tycks hysa en fascination för pedofiler. Han har flera gånger träffat Sture Bergwall, tidigare känd som den dömde pedofilen Thomas Quick.

 • Fredrick Federleys mamma Birgitta Federley gömde pedofilen i sitt hem efter att skandalen briserat.

 • Här lämnar pedofilen Fredrick Federleys föräldrars gård samma dag som EU-parlamentarikern bekräftade Stoppa Pressarnas nyhet. Bilder: TT, Facebook, Polisen och Stoppa Pressarna

I samband med Stoppa Pressarnas avslöjande insåg Fredrick Federley att spelet var över och det nu inte fanns någon som helst möjlighet för ”Björbo-pedofilen” att bo kvar hos honom. De var därför tvugna att avsluta sin intensiva kärleksaffär – och det omedelbart. 

LÄS MER: TV4-stjärnan dömd för misshandel – sinnet rann över

Vänner till Fredrick Federley har för Stoppa Pressarna klart förklarat att det var just vårt avslöjande som fick honom att bryta med pedofilsambon – och ingenting annat. Det var också därför han tvingades berätta allt för Centerpartiet.

När Federley till slut skulle lägga korten på bordet gjorde han det något förvånande i Dalarnas tidning, vars helt okritiska intervju fått kraftig kritik, där den förre Centertoppen påstår han och pedofilen gjorde slut i september.
– Den 23 november går vi en sista promenad i elljusspåret här och sedan kör jag honom till en hemlig adress, säger Federley.

Men vart skjutsade då Fredrick Federley sin avslöjande pedofil-älskare i största hemlighet? Ja, det bryr sig inte Dalarnas tidningars reporter om att fråga. 

LÄS MER: Annie Lööfs chock-besked efter pedofilskandalen

Stoppa Pressarna kan däremot avslöja att ”den hemliga adessen” inte alls var särskilt ”hemlig” för Fredrick Federley – pedofilen var nämligen inhyst hos Centertoppens egna föräldrar.
– De första nätterna när det här bröt ut bodde pedofilen hos Federleys föräldrar, berättar en initierad källa och uppgiften bekräftas även av andra uppgiftslämnare som Stoppa Pressarna har varit i kontakt med

I intervjun får Fredrick Federley frågan hur hans familj mår efter avslöjandet:
– Jättedåligt. Mamma drar ner persiennerna så fort det börjar mörkna och känner sig instängd och uttittad hemma, säger Federley.

Ett uttalande som i förstone ter sig helt rimligt, men som väcker upprörda känslor i Björbo.
– Fy fan, vad han är manipulativ. Det där säger han bara för att gardera för det faktum att hans föräldrar gömde pedofilen de första dygnen och därför drog ner persiennerna, säger en person till Stoppa Pressarna.

LÄS MER: Allt om norske porrkungens oväntade död

Samma dag, den 26 november, som EU-parlamentarikern deklarerade på sociala medier att han sjukskrev sig och att Stoppa Pressarnas avslöjande var korrekt sågs pedofilen lämna Fredrick Federleys föräldrars gård.

Stoppa Pressarna har tidigare kunnat visa exklusiva bilder på den 42-årige mannens flykt från Federleys föräldrahem – strax innan EU-parlamentarikern bekräftade skandalavslöjandet.

I Björbo rasar nu debatten kring Fredrick Federley. Ett stort antal bybor är mycket upprörda på den skandaliserade EU-parlamentarikern som kastat in handduken.

Det finns förvisso även en del personer som inte tycker att Federley har gjort något fel genom att ha sexuellt umgänge och dela sitt liv med pedofilen som våldtog små barn 22 gånger.

En av de personerna verkar vara Centertoppens mamma Birgitta Federley, 63. På ett särkilt forum som finns för byborna öppnar Federleys mor plötsligt upp:  
– Tack alla fina rara änglar i Björbo, ni vet vilka ni är och ni är fler än vi trodde. Ni får oss att tro lite mer på byn, skriver hon innan hon går till en oväntad attack:

LÄS MER: Fredrick Federleys partivän våldtog småbarn

– Ondskefulla och elaka människor försöker vi vara likgiltiga mot!

Hennes inlägg om ”ondskefulla och elaka” individer tar fyr i grannskapet.
– Jag tillhör alltså den Onda sidan du beskriver här i Björbo? Ondskan för mig är vad jag haft i granngården sen i somras... En pedofil. Bland alla barn. Villkorligt frigiven för att ha våldtagit små barn. De är nu förstörda för livet. De hade inget val. Det har du som vuxen, skriver en förbannad Björbo-bo och fortsätter:

– Att låta en man flytta in i sitt hem som gjort dessa ofattbara saker. Det är svårt att förstå. Att säga en sak när man tror sig ha övertaget för att sedan dra på sig offerkoftan när det bränner till. Där går gränsen. 

LÄS MER: Elins sluga gym-kupp i tights mot Paolo Roberto

Debattens vågor går höga, den upprörde mannens inlägg möts av motinlägg – men han får även stöd:
– Tro fan det att folk reagerar med kraft när en sådan här ondska nu lyfts fram i dagsljus. Precis inpå husknuten. Och när fokus av många sedan läggs på helt fel ställen. Empati pratar ni om här, empati för vad undrar jag? För de utsatta barnen? För de barn som skulle ha kunnat bli utsatta? För de oroliga föräldrarna till barnen? För det är ju endast där denna empati rimligtvis borde finnas! Ingen annanstans! Punkt, skriver en person.

Fredrick Federleys mamma möts av en ilska sprungen ur det faktum att hon valt att låta pedofilen bo i hennes hem när skandalen briserade.
– Gissar att de allra flesta har svårt att respektera folk som skyddar pedofiler.., skriver en person med en tydlig gliring mot Federleys mamma.

Därefter är Fredrick Federleys mor helt tyst.

LÄS MER: Hemliga spelet bakom prinsessan Sofias graviditet

”Björbo-pedofilen” bor nu hos ett par goda vänner till Federley som i intervjun med Dalarnas tidningar påstår ”jag vet inte var”

Som Stoppa Pressarna rapporterat om var det i själva verket Fredrick Federley själv som fixade den nya bostaden åt sin forna pedofil-sambo.

Vet ni mer om Fredrick Federley, hans pedofilsambo och samröret med centarpartistens föräldrar? Tipsa Stoppa Pressarnas redaktion här!

LÄS MER: Societetsdamen Greta Qvibergs ogenerade bullfrossa på Östermalm
LÄS MER: Federleys egen dagbok om pedofilen – ord för ord
LÄS MER: Chris O'Neills hemliga affär kan förstöra allt för Madeleine

VI AVSLÖJAR: Gömde 42-åringen när skandalen briserade!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Så skyddade Federleys mamma pedofilen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Supermodellen som är Kanye West nya flickvän

Superstjärnan och supermodellen.
Romantiken spirar och Kim Kardashian är som bortblåst.
Kanye West dejtar en ny het tjej.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Kristin Kaspersens heta vindejt med ny kille

BILD-EXTRA:

Programledarens romantiska fredagskväll!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Carolas fängelsehån mot Runar efter domen

EXTRA:

Sångerskans raffinerade hämnd mot ex-maken!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Marie Göranzons djupa tankar kring döden

EXTRA: "Det är fräckt att folk måste dö!"

Svenskt

Strömstedt tvångsintagen på psyket efter haschmissbruk

EXTRA: "Jag ångrar ingenting!"

Svenskt

Hovrättsdomen mot Runar Sögaard överraskar

VI AVSLÖJAR: Det blir straffet för norrmannen!

Christer Sjögrens nya besked till hustrun

EXTRA:

Sångaren har bestämt sig efter 30 år!

Bianca Ingrossos första ord om mammas nya kille

EXTRA: Influencern avslöjar vad hon tycker om Christian, 55!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Supermodellen som är Kanye West nya flickvän

EXTRA: Hip hop-stjärnan har lagt vantarna på filmstjärnans ex!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Runar Sögaards brokiga liv blir biofilm

EXTRA:

Norrmannens eventuella fängelsestraff kan ställa till det!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Siw Malmkvist hastigt insjuknad under tv-inspelning

EXTRA:

Sångerskan tvingades lämna omedelbart!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Stoppa Pressarna slår tillbaka mot Aftonbladet

EXTRA: Anmäler tidningen för grovt förtal! 

Börje Salmings härliga kärleksresa med hustrun Pia

BILD-EXTRA: Unika bilder på paret från spanska solkusten!

Nya babykritiken mot Meghan Markle väcker känslor

EXTRA: "Jag tycker det är oförskämt mot drottningen!"

Sportprofilens vilda kokainfest på jobbresa

VI AVSLÖJAR: Köpte prostituerade och narkotika! 

Benjamin Ingrossos nya liv efter uppbrottet från flickvännen

BILD-EXTRA: Sångaren spenderar allt mer tid med killar!

Britt Eklands ansikte förstört av plastikingrepp

EXTRA: Nu berättar stjärnan om misstaget! 

Carolas livsfarliga blodvärden i "Let's Dance"

EXTRA: "Min dotter som hörde samtalet började gråta!"

Pernilla Wahlgren kärlekshyllas av nya pojkvännen

EXTRA: "Du ger mig pirr och glädjetårar!" 

Känd sportprofil köpte sex på bordell

VI AVSLÖJAR: Allt om mannens mörka dubbelliv!

Tuffa motgången för Carolina Neuraths nya kärlek

EXTRA: Nu måste programledaren trösta Pierre Bengtsson!

Carolina Gynnings nya lyxiga superköp

EXTRA: Nu slår hon på stort! 

Robert Aschberg panikslagen inför tv-sändningen

EXTRA: Berättar själv om okända dramat!

Pernilla Wahlgrens allvarliga samtal med Benjamin

BILD-EXTRA: Så ska hon få sonen att acceptera skärgårdshunken!

Därför väljer Bianca Ingrosso att bryta upp

EXTRA: "Vill bara isolera mig själv!"

Camilla Läckberg tvingas söka hjälp mitt i krisen

EXTRA: "Jag är trött, sliten, känner inte igen mig själv!"

Runar Sögaard riskerar långt fängelsestraff

VI AVSLÖJAR: Norrmannens desperata kamp i hovrätten!

Pernilla Wahlgrens sammanbrott med Christian, 55

EXTRA: "Vet inte vad jag gjort för att förtjäna den här!"

Inte så lätt för SVT-stjärnan – hjärnforskarens huvudbry

BILD-EXTRA: Anders Hansen har svårt att bestämma sig!

Benjamins hemliga kärlekstecken avslöjar allt

BILD-EXTRA: Sångarens beslut efter krisen överraskar!

Christina Schollins dom över Pernillas kille

EXTRA: Skådespelarveteranen har träffat Christian, 55!

Så mycket kostade Patrik Sjöbergs supande

EXTRA: Stjärnan avslöjar den hisnande summan!

Pernilla Wahlgren om supersexet med Christian, 55

EXTRA: "Jag tar igen sju års celibat!"

Christer Lindarw tvingad till operation

EXTRA: Nu varnar stjärnan andra för att följa hans exempel!

Toppjuristens nya attack mot Lambertz-kvinnan

VI AVSLÖJAR: Göran Lambertz ger sig återigen på 29-åriga kvinnan!

Tv-profilens märkliga förändring förvånar

BILD-EXTRA: Det går inte att känna igen Hans Wiklund!

Annie Lööf drabbad av nytt pedofilrykte

EXTRA: Nya anklagelser efter Federley-skandalen

Sanna Nielsen gravid med kärleksbarn

EXTRA: "Det absolut finaste äventyret!"

Mandelmanns tuffa kris – parets stora problem

EXTRA: Tv-profilerna om svåra tiden!

Benjamin Ingrossos reaktion på mammas nya kille

EXTRA: Oväntade meddelandet som överraskar!

Gunilla Perssons glädjebesked mitt i dödskampen

VI AVSLÖJAR: Äntligen lite lycka för Hollywoodfrun!

lördag 12 juni 2021