Chris hemliga affär ingen kände till

Nya hemligheter om prinsessan Madeleines make. 
Chris O'Neill hade en affär som ingen kände till.
Nu är risken stor att kungen hör av sig till sin svärson. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-11-13 kl 14:05 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 38, har i princip övergett det svenska kungahuset och bor nu under palmerna i soliga Florida där hon gärna sippar på ett glas färskpressad apelsinjuice. 

Den svenska prinsessan och hennes familj lever ett ståndsmässigt liv i ett välbevakat område där grannarna består av några av USA:s rikaste personer. 

Bild 1 av 6

Nu avslöjas Chris O'Neills hemliga affär.
Bild 2 av 6

Chris O'Neills bolag Wilton Payments har sedan länge drabbats av ekonomiska problem.
Bild 3 av 6

Nu framkommer det att prinsessan Madeleines make äger ytterligare ett bolag som riskerar att hamna på obestånd.
Bild 4 av 6

Prinsessan Madeleine och maken lever ett gott liv i Florida där de köpt ett lyxigt hus för 30 miljoner kronor.
Bild 5 av 6

Efter de nya uppgifterna om Chris nya bolag är det inte otänkbart att kungen kontaktar sin son för att redo ut vad som händer med hans finanser.
Bild 6 av 6

Chris säger gärna att det är han som "sätter mat på bordet". Vi får hoppas, för Madeleines skull, att det fortsätter vara så.

Vad maken Chris O’Neill egentligen försörjer sig på är det få som vet, men klart är att hans bolag Wilton Payments flera gånger varit nära att gå i konkurs. 

Enda orsaken till att bolaget, som har miljonskulder, fortfarande existerar är att Chris svåger John d’Abo år efter år pumpat in miljoner för att rädda Chris O’Neills affärsverksamhet. 

Men nu framkommer nya uppgifter om att prinsessan Madeleines make äger ett annat och sedan tidigare helt okänt bolag. Sedan Chris O’Neill gick in i det nya bolaget Gloucester Rain LLP har 13 andra partners av oklar anledning lämnat firman.