Therese Lindgren vill bli ihågkommen som en bra förebild

@Therese har lagt upp en ny video på sin kanal och i den här svarar på hon på en del frågor. Hon berättar att hon själv brukar kolla kommentarer lite av och till medans hennes pojkvän Anders läsare varenda kommentar på alla hennes sociala medier. Han har då sett att det kommit in väldigt många bra frågor sista tiden så han skickade en lista med några till henne som hon nu svarat på.
@Hon är själv imponerad på hur många bra frågor som hennes följare faktiskt frågar och här nedan har jag sammanfattat vad hon berättar i videon och vilka frågor hon svarar på. Men vill ni själva se videon så ligger den längst ner i det här inlägget.

@Vad gör dig mest stressad?
@Therese: Andras framgång gör henne stressad, hon vet att man inte ska jämföra sig med andra och hon missunnar verkligen inte andra deras framgång och hon vill att andra ska lyckas. Detta är något som hon försöker jobba bort och hon tycker att detta är jobbigt att erkänna.

@Vilka är dom sämsta egenskaperna du fått från dina föräldrar?
@Therese: När hon växte upp kan hon inte minnas att hennes föräldrar någonsin hade folk över och att dom inte hade något rikt och socialt liv. Detta är något hon tror att hon tagit efter dom, att hålla sig för sig själv men om det är en inbyggt beteende eller biologiskt vet hon inte.

@Vad hoppas du andra ska komma ihåg dig för?
@Therese: Om hon tex skulle vara med i en olycka där hon går bort och andra pratar om henne så hoppas hon att man pratar om henne som en influencer med engagemang för samhället, och som alltid gjorde sitt bästa för att vara en bra förebild. Att man ser henne som en person som kombinerade underhållning med goda värderingar.

@Vad är för allvarligt att skämta om enligt dig?
@Therese: Allt beror på vilket forum som det handlar om. Hon berättar att det finns saker hon skämtar med tex Anders om men som är för grovt för att skämta om på tex youtube. Men sen har hon tre saker hon anser aldrig någonsin är okej att skämta om för det är inte kul och det är:
@1. Sex med barn
@2. Sex med djur
@3. Rasism

@Har du upplevt något traumatiskt någon gång?
@Therese: Hon tror att det var 2015 och hon hamnade mitt i ett hulligan-sammanhang och detta tyckte hon var fruktansvärt att uppleva

@Vilket är ditt värsta minne?
@Therese: Det var när hon blev våldtagen, den händelsen gjorde henne fruktansvärt destruktiv och hon började hata sig själv.
@(Om ni vill höra henne berätta mer om sitt värsta minns så finns hennes sommarprat kvar HÄR där hon berättar om den hemska upplevelsen.)

@Vad utmärker en prefekt dag enligt dig?
@Therese: Att bara va med Anders och hundarna utomhus, det är allt hon behöver för att ha en perfekt dag.

Lämna ett svar