Underbara kläder till sommaren

Sponsrat inlägg i samarbete med Alexandrassaker.se
 
 
 
Jag har som ni vet gått in i ett samarbete med en ganska ny hemsida som heter alexandrassaker.se , Alexandrassaker ägs och drivs av Trade Tales AB som även driver manbutiken.se
Här kommer lite information om hemsidan från företaget:
Alexandrassaker kom inte till av en slump. Tanken har funnits under lång tid men behövde revideras och ändra form innan vi bestämde oss för att gå live så sent som 2017. Vi vänder oss till alla tjejer som älskar mode och inte räds att ha en egen personlig stil. Självförtroende är den bästa accessoaren brukar vi  säga. Inköpen sker mestadels via resor och mässor och vi försöker hålla ett personligt urval i mindre format dvs. vi tror på snabba sälj och kan på det viset variera vårt utbud. Idag finns många av våra kunder utanför Sverige och endast lite över 40% av våra besökare i webbutiken är från Sverige så därför känns det naturligt att vårt nästa större steg blir en filial i Spanien efter sommaren. Då har vi två strategiska placeringar för vår försäljning och inköp. Det kommer bli superspännande.
– Häng med på vår resa. Börja med att gå in på www.alexandrassaker.se och signa upp er på vårt nyhetsbrev.
 
Nu har dom fått in massor med nyheter som passar perfekt nu till sommaren och här nedan ser ni vilka som är mina favoriter. Dom har även en helt egen kategori på hemsidan med endast Boho Chic kläder och det är alltid gratis frakt inom Sverige.
1 Perfekt sliten jeanskjol
2 Red Popper Bodycon dress
3 Coco dress Ivory
4 Coconut Dream dress Svart
5. Red Boho Dress
6. Blue Floral Boho Dress

2018 05 04 21 45 21 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar