5 snabba med Isabella ”Jedler” Meisner

Talar C danska eller svenska?

Svar: We speak Swedish, Danish, German and English with him and he knows all the animals in all the languages. But dont say that much actually right now mote than mamma, pappa, faffa och dusch.

 

Vem hjälper er med C när ni jobbar och när du reser?

Svar: Tobias har varit 100% hemma sedan typ maj faktiskt. Så har jag fått passa på att jobba innan jag blev ”för gravid”  och kommer inte börja jobba förrän mitten av september. Så oftast är det Tobias som tar hand om familjen nu när jag varit borta lite. Annars brukar hela familjen alltid vara med och nu när vi var i Como på bröllop två dagar så var C kvar i Florence med hans systrar och föräldrar.

Han har lovat att vara hemma hela december för att vara hemma med nya bebisen så jag inte går totalt under av nya förändringen som jag gjorde förra gången.

 

Har ni flyttat från Sverige?

Svar: Yes. Norr om Köpenhamn i Danmark bor vi nu. Är ju dock mycket i Sverige fortfarande men har inga planer på att flytta tillbaka som det ser ut nu. I framtiden kan jag tänka mig Danmark eller Schweiz som bas men gärna en övernattningslägenhet i Stockholm.

 

Whats the best gift you ever received & the best one you ever gave to someone else?

Svar: Tobias is my greatest gift and Nala and M…..

But if you mean superficial things then i have given my friends and boyfriends a few trips over the world. But the best ”item” i have given was a necklace on Mr Ts 30th birthday when he got a diamond hamsa.

And well pretty much all the finer things i own is a previous gift from Mr T that spoils me like a little princess.

 

Varför flyttade ni till just Danmark?

Svar: @tkmeisner är dansk och har typ alla sina BFFs här och familj, så det blev ett naturligt steg. Han trivdes inte alls i Sverige och jag är ju lite av en kamelcont så lite äventyr skadar inte i mitt liv. Han är dansk och tysk medborgare så var enkelt.

2022 08 06 08 09 37 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Isabella ”Jedler” Meisner

 

Lämna ett svar