5 snabba med Julia Franzen

Berätta om hur det var att ta bort cellförändringar.

Svar: Jag fick sövas för jag kan inte slappna av i en gynstol. När gynekologin berättade att jag skulle sövas för att ta bort det så trodde jag att alla fick göra det men sen när jag pratade med andra förstod jag att det inte var så. Då frågade jag henne och hon sa ”ja men du skulle aldrig kunna göra detta utan att va sövd så stel som du är”. Så hon tog för givet att jag ville det vilket var helt sant. Hatar verkligen när de gräver där. Svimmade när de satte in min spiral tex.

 

Varför är inte du med i fångarna på fortets ”laguppställning”?

Svar: De spelade in 3 säsonger samtidigt så jag vet inte än vilken säsong jag är med i.

 

Får man betalt eller nån ersättning när man är med i Robinson?

Svar: Alla fick 8000 kr totalt oavsett hur länge man var med. Förutom någon som förhandlade sig till 16000 kr det tyckte vi var helt otroligt mycket. Men man gör ju inte Robinson för pengarna.

 

Julias svar på alla frågor om sin resa till Italien:

Svar: Jag och min kusin Camilla har bott på över 50 destinationer runt om i världen. Och lärt känna helt fantastiska människor överallt. Att åka runt och hälsa på mina vänner kommer jag alltid fortsätta att göra och till dig som frågade vad Bingo tycker – han älskar att se mig i mitt ”rätta element”. Jag älskar kontrasterna i mitt liv. Johanna har levt samma liv men vi lärde känna varandra i Marbella. Vi har många gemensamma vänner. Jag och Camilla jobba tex i St Tropez för VIP Room en hel sommar så jag känner typ alla där. Jag betalade resan själv men ibland bodde vi hos vänner. Reste ju runt lite.

 

När kommer tvillingarna?

Svar: Enligt ett medium blir det inga tvillingar utan 2 barn väldigt tätt. Första föder jag om 1,5 år. Får se om hon har rätt vi vill ändå plantera in tvillingar. En pojke och en flicka. Var Nanny i USA och tog hand om tvillingar, älskade deras relation. Men tar såklart inte för givet att jag ens kan få barn. Ska kolla upp mina ägg när jag kommer till Sthlm. Livio hade dock fullbokat.

 

 

2022 08 26 08 08 29 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar