5 snabba med Nicci Hernestig. Antonija Mandir och Nina Glimsell

Nicci Hernestig

2022 09 26 21 43 49 - Stoppa Pressarna

Vilken stad bor du i?

Svar: Jag bor i Stockholm

 

Om man träffar dig på stan får man ta bild med dig då?

Svar: Självklart, älskar när ni kommer fram.

 

Saknar du något av dina ex? I så fall vem?

Svar: Nej, ex är ett ex av en anledning.

 

Hur vill du ha din nästa relation?

Svar: Jag vill ha en relation som är ömsesidig, att man behandlar varandra med respekt. Någon man dör av skratt med, livet ska vara roligt och spännande. Sen tycker jag att de är otroligt viktigt att båda får sin space och att man saknar varandra liksom och inte är som plåster. Man behöver inte snacka 24/7 för att veta att man bryr sig. Sen känner jag även just nu att nästa relation kommer jag vilja ha privat.

 

Skulle du kunna tänka dig distansförhållande eller är det omkring Stockholm som gäller?

Svar: Absolut kan jag tänka mig att ha ett distansförhållande.

 

 

Antonija Mandir

2022 09 26 21 42 18 - Stoppa Pressarna

Vad är det bästa med ditt jobb?

Svar: Att jag tillåts att skapa precis det som dyker upp i mitt huvud. Sån jävla lyx jag hade blivit galen annars.

 

Vad är du mest tacksam över just nu?

Svar: Att jag efter uppbrottet öppnat upp mina ögon och varit mer mottaglig för andra människor och relationer. Jag har fått så mycket nya kompisar under sommaren och typ hittat mig själv mer än vad jag trodde att man kunde göra.  Inom karriären så är jag så glad att jag får göra mer Tv, verkligen min grej.

 

Saknar du sitt och Jacks förhållande?

Svar: Nej. Det var ju en spännande tid för oss i karriären och allt som hände. Vi båda har gått vidare med våra liv och den tiden vi hade var menad att vara som den var. Jag kan nog prata för oss båda när jag säger att vi är tacksamma för den tiden, men livet går vidare.

 

Hur känns det att vi ska få se vad du har varit och spelat in? Kommer du skämmas?

Svar: Skäms aldrig för något jag spelar in. Känns jättespännande faktiskt. Har gjort så märkliga och läskiga grejer och vill bara att ni ska få se allt nuuuu.

 

Bästa med dina föräldrar?

Svar: Att de skilde sig.

 

Nina Glimsell

2022 09 26 21 41 38 - Stoppa Pressarna

Vad var det som gjorde att det kändes rätt att skaffa barn med just den killen du har nu?

Svar: Jag är äldre, mer trygg i mig själv, mer självsäker, mår bättre och lever ett hälsosamt liv (alltså inte kost haha, utan bra människor runt mig, bra vardag, lägger tid på det som betyder etc). Så det startade med mig själv och sen på det träffade jag min kille som var lugn, mogen, aldrig någonsin gjort mig osäker, aldrig fått mig att tro att han vill annat, aldrig fått mig att bli svartsjuk eller annat osäker. Alltid varit säker på det han vill och också visat det. Så det var första gången jag kände på riktigt, att jag kunde tänka mig att skaffa barn.

 

Vad har du för framtidsplaner?

Svar: Just nu att vi ska hitta vårt drömhus. Vi letar för fullt och ska tex på visning på söndag. Sen efter det, dop för vår gosfis och efter det bröllop. Det är våra planer just nu. Och inom jobb, massvis skojsit, ett släpp som kommer om ett tag, garanterar att ni kommer gilla det.

 

När köpte ni huset ni har?

Svar: Får alltid så många frågor om hur vi bor så kan sammanfatta till er här, förstår 100% att man kanske inte fått en uppfattning och fick dessutom en fråga förra gången om vi bara är i sovrummet.  Brukar alltid ta bild när jag och Pheonix ligger i sängen när han napar. Men såhär ligger det till.

Vi hyr mina svärföräldrars ena hus, de har två, ett som vi hyr och ett ute på öarna så vi har möjlighet att bo i det ena medans vi letar efter vårt egna hus, vilket vi är så tacksamma för. Vi har till och med gjort om två rum (sovrum + kontor med garderober) som blev helt vår inredning och stil. Men självklart använder vi hela huset, jag fotar och filmar bara inte i resterande av huset för de har foton på deras barn, familjen, barnbarn på väggarna osv, jag har bara känt att de är deras privata hem om ni förstår, och jag delar mycket av mig men låter andra få ha sitt privata privat, så det är därför det inte blivit något med housetour osv men vi är så nära att köpa vårt egna hus nu, vi letar och jämför massvis, vi är noga då vi vill att Phoenix ska växa upp i området vi väljer, vi ska inte behöva flytta efter de närmaste åren utan vi vill ha ett perfekt som vi kan bo i länge. Men jag tror vi landar rätt, så när vi flyttar till vårt egna hus då blir det så klart en housetour, inredning etc. Kommer visa allt.

 

Hur många barn vill du ha?

Svar: Vi känner oss nöja med Phoenix som det ser ut just nu.

 

Har du något tips mot gravid illamående?

Svar: Omg lider med dig. Jag hade sinnessjuk illamående hela första och halva trimestern men jag åt lergigan 3-4 gånger under dagen och sen till natten, det var det enda som hjälpte och att småäta, inte vara hungrig men prata med din barnmorska.

 

Bilderna tillhör Nicci Hernestig, Antonija Mandir och Nina Glimsell

Lämna ett svar