5 snabba med Rebecca Stella

Hur går det med Rebecca Stella Beauty? Kommer det några nya produkter?

Svar: Lyko köpte ju RSB strax innan sommaren och nu när hösten är här på riktigt så går jag in i en CD-roll. Vi kommer att se över befintliga produkter, produkter som varit – och nya produkter som vi vill ta in. Jag älskar RSBs produkter och är så peppad på att ta ett nytt helhetsgrepp tillsammans med en jätte som Lyko. Möjligheterna blir så mycket större nu.

 

Hur tycker du det gått med ivfen och hur går det nu?

Svar: Så far så good. Det är många steg och mycket som ska klaffa. Idag speciellt inväntar jag ett viktigt samtal. Ger en ordentlig uppdate i poddavsnittet som kommer ut på måndag.

 

Har Dion ärft något av dig personlighetsmässigt?

Svar: Ja. Vi har exakt samma humör. Han är så sjuuuukt roligt. Garvar bara jag tänker på honom ibland. Men integriteten har han fått av sin pappa, den skiter jag i. Han är otroligt kärleksfull och så är han extremt mån om sitt space, vår familj och han bara älskar rutiner. Superintresserad av kläder och att se hel ren och cool ut.

 

Bästa tips under småbarnsåren?

Svar: Håll ut. Man får väl inte säga så, men jag gör det ändå. Jag tycker inte att det var särskilt ”kul” det första året. Första 3 månaderna är det bara survival mode. Man gör allt för att bebisen ska överleva, and thats it. 3-6 månader börjar man läsa känna sin bebis, 6-12 månader händer det mycket mer och man kommer in i rollen bättre. Men vid typ 1,5 – 2 år då börjar livet.

Min absolut bästa ålder, det blir så jäkla kul och underbart. Så mitt enda råd är håll ut.

 

Kommer du göra fler klädkollektioner?

Svar: Har tyvärr inget på gång just nu. Skulle vara kul men det är en stor och lång process som måste vara rätt. Saknar det, och blir glad när andra gör det med. Däremot frontar jag Bubbleroom`s partykollektion som kommer nu i höst.

 

2022 10 09 07 34 54 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Rebecca Stella

Lämna ett svar