Prinsessan Estelles hemliga födelsedagsfest

En riktig liten prinsessa.
Estelle fyller nio år.
Och den unga kungligheten firas rejält med en hemlig fest.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-02-23 kl 09:06 |

ProvaPremium

Prinsessan Estelle firar sin födelsedag i ett gråmulet Stockholm.

Men kungligheten skiner som en sol. På nya bilder från hovet  som har tagits av fotografen Kate Gabor, 58, – strålar det om Sveriges blivande statschef.

Bild 1 av 4prinsessan estelle fyller 9 stor 3 - Stoppa Pressarna

En riktig liten prinsessa firar sin födelsedag! Prinsessan Estelle fyller nio år och uppvaktas med en hemlig fest.
Bild 2 av 4prinsessan estelle fyller 9 stor2 1 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Estelle är en gladlynt person som alltid ser till att hålla humöret uppe.
Bild 3 av 4prinsessan estelle fyller 9 stor1 1 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Estelle skulle egentligen har åkt skidor i Åre men på grund av coronapandemin blev familjen kvar hemma på Haga slott.
Bild 4 av 4prinsessan estelle fyller 9 stor3 1 - Stoppa Pressarna

Lillebror, prins Oscar och blandrasvoven Rio uppvaktade prinsessan Estelle redan tidigt på morgonen.

Trots de tunga plikter som väntar framöver för prinsessan Estelle så tycks hon ha ärvt sin moders gladlynta sätt. Det är verkligen en glad liten nioåring som firar sin födelsedag.

På bilderna poserar prinsessan Estelle hemma på Haga slott och på en av bilderna får lillebror, prins Oscar, 4, och blandrasvovven Rio också vara med.

Estelle har verkligen ett vinnande sätt och hon kan ju ha sämre förebilder; både kronprinsessan Victoria, 43, och prins Daniel, 47, är ju kända för att alltid hålla humöret uppe och se till att göra det bästa av situationen.

Det blir en födelsedag i relativ stillhet. Egentligen skulle familjen varit i Åre för att ägna sig åt utförsåkning – prinsessan älskar att slänga sig ut för backen i sällskap med mamma, pappa och lillebror.

Men som en följd av den rådande coronapandemin har hela kungafamiljen beslutat sig för att hålla sig hemma. Kungen och drottningen avstår sin obligatoriska resa till Storlien.

Och kung Carl Gustaf, 74, och drottning Silvia, 77, kommer inte heller fira sitt barnbarn på plats på Haga slott.
– Hon kommer att fira tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel och sin bror, säger Johan Tegel, 36, informationssekreterare vid hovet till Expressen.

Det blir alltså ett lite hemligt firande för Estelle i år men det känns såklart bara spännande när man fyller nio år att få ha en hemlig fest där även deltagarna hålls i ovisshet och spänning.

Stoppa Pressarna ber att få gratulera hertiginnan av Östergötland och prinsessan av Sverige.

Vi avser att fira vår blivande statschef med en prinsessbakelse från bageriet Tösse på Östermalm och en Tropisk smoothie med lite sportig smak. Vi blandar frisk frukt och friska grönsaker tillsammans i en och samma smoothie där vi får plats med både banan, gurka, mynta, ananas och lite sojamjölk.

Missa inte flera kungliga nyheter på vår stora succésajt Allt om Kungligt!