Så bortskämt blir prinsessan Madeleines barn

Filtar i lenaste kashmir, mjuka sparkdräkter och skallror i äkta guld. När de kungliga barnen skäms bort görs det ordentligt. Och allt tyder på att även prinsessan Madeleines lilla dotter kommer att bli överöst med fina presenter.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2014-02-19 kl 09:25 |

ProvaPremium

Med en mamma så shoppinggalen som Madeleine, 31, kan vi nog räkna med att hennes dotter, som väntas förlösas nästa vecka, kommer att kunna bada i fina kläder, leksaker och tillbehör.

Den outfit prinsessan Estelle bar vid sitt första offentliga framträdande på morfar kungens födelsedag 30 april 2012 kommer från Baby Dior, skriver Svensk Damtidning. Bara den gammelrosa lilla kappan kostade minst 2000 kronor och både mössan och strumporna kostade flera hundra kronor vardera.

Bild 1 av 6bortskamd1 3 - Stoppa Pressarna

Maddes dotter kan räkna med ett rejält presentberg.
Bild 2 av 6bortskamd8 1 - Stoppa Pressarna

Här är Estelles Dior-outfit på slottsbalkongen i april 2012.
Bild 3 av 6bortskamd4 1 - Stoppa Pressarna

Estelle fick åka runt i en vagn från Brio. Den lär dock inte Maddes dotter ärva…
Bild 4 av 6bortskamd5 1 - Stoppa Pressarna

… utan valet faller troligtvis på en från Bugaboo som bland andra vännen Emma har rekommenderat.
Bild 5 av 6bortskamd6 1 - Stoppa Pressarna

När danske prins Christian döptes fick han en ponny med utrustning i form av sadel och träns av den danska regeringen och folketinget.
Bild 6 av 6bortskamd7 1 - Stoppa Pressarna

De danska kungabarnen har både bärsele och åkpåse i mink.

Men Estelle är inte ensam om att bära exklusiva plagg. Det danska kronprinsparet Mary och Frederik är mästare på att skämma bort sina småttingar. Lilla prinsessan Isabella fick exempelvis en åkpåse i mink för 41 000 kronor med en insydd liten ärta i fodret och prins Christian fick en exklusiv skallra i äkta guld och silver i doppresent.

Madeleines och Chris, 36, dotter kan enligt Svensk Damtidning vänta sig både bodys och sparkdräkter från det svenska barnklädesmärket Livly, designerplagg från Marie-Chantals barnkollektion och bomullsfiltar från Aden + Anais. Vagnen blir troligtvis en från märket Bugaboo då både väninnorna Emma Pernald och Sofi Fahrman har varsin till sina små underverk.