Darins ärliga ord om kärleken

Darin har varit tystlåten om sitt privatliv. 

Men nu öppnar han upp och berättar om sin längtan efter en flickvän och familj. 

– Jag vill lätt ha barn, säger han. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2018-03-29 kl 05:25 |

ProvaPremium

Sammetsögde Darin Zanyar, 30, har gått från tonårsflickornas favorit tack vare sin medverkan i ”Idol” till respekterad singer-songwriter via det publika genombrottet i ”Så mycket bättre”. 

I dag sjunger hunken på svenska och fyller konsertarenor runt om i vårt avlånga land, men på kärleksfronten har det alltid varit tunt. 

Bild 1 av 5darin stor1 3 - Stoppa Pressarna

Darin öppnar upp sig om sitt kärleksliv.
Bild 2 av 5darin stor2 1 - Stoppa Pressarna

I dag sjunger hunken på svenska och fyller konsertarenor runt om i vårt avlånga land, men på kärleksfronten har det alltid varit tunt.
Bild 3 av 5darin stor3 - Stoppa Pressarna

"Jag har inte haft något långt förhållande. Men det kanske kommer, jag börjar känna att det förändras nu", berättade han nyligen i P5 Morgon.
Bild 4 av 5darin stor4 - Stoppa Pressarna

Darin avslöjar också att han vill ha barn.
Bild 5 av 5darin stor5 - Stoppa Pressarna

Darin ger järnet på scen.

Darin har trånat efter vackra flickor i sina videor, men privat har han letat och det har aldrig riktigt gått hela vägen.
– Jag vet inte, men det kanske kommer snart. Det är nog mer att jag inte varit en relationskille. Jag har inte haft något långt förhållande. Men det kanske kommer, jag börjar känna att det förändras nu, berättade han nyligen i P5 Morgon. 

Det närmaste Darin kommit en officiell relation är den med Maja Ivarsson, 38, från The Sounds som han hade ett gott öga till i just ”Så mycket bättre” och som han också kysstes med under inspelningarna av programmet.