Alexandra Nilsson röstade blått

Det är inte bara Isabella Löwengrip som i år valde att rösta åt det blåa hållet i valet. Nu har även Alexandra Nilsson bekräftat att hon röstade blått och svarar öppet på frågor kring sin politiska ställning.

Såhär skriver hon:

 

Verkar som att man är ondskan själv bara för att man röstat blått.

Svar: Ja det håller jag med om. Klimatet är väldigt tufft på sociala medier just nu och det känns som att många tävlar om vem som kan sätta dit folk på bästa sätt. Tycker inte om det alls.

 

Vad tycker du om folk som röstar rött eller blått?

Svar: Jag har inga problem med att folk röstar annorlunda än jag. Så länge det inte är på ett parti som består av rasister och icke feminister.

 

Vad röstade du på? Rött eller blått?

Svar: Blått

 

Vad är dina svagheter tycker du?

Svar: När jag väl blivit sårad av någon kan jag typ aldrig ta tillbaka den personen helhjärtat. Är nog ganska långsint. Jag har också en tendens att ”explodera” istället för att ”pysa ut” mina känslor som min psykolog säger.

 

Hur känner du över att du röstat blått när ditt valda parti kommer regera med de rasister och icke feminister du skriver om?

Svar: Känns som det är pest eller kolera när man röstar. Finns inget parti som jag kände att jag kunde stå 100% bakom. Men vill inte heller rösta blankt. Tog det parti som var minst skit typ.

 

Insett att jag mår dåligt av sociala medier. Mår du dåligt av flöden?

Svar: Jag döljer eller avföljer alla jag mår dåligt av. Tex alla dessa tjejer som håller på att posera som gollum för att visa sina revben. Dom åker fetbort för det triggar mig. Varför ska jag följa dom? Vad gynnar det mitt liv? Absolut ingenting.

 

Om du fick bestämma och önska..när vill du ha barn? Helst pojke eller flicka?

Svar: Vet inte om jag vill ha barn än? Så kan inte svara på när. Men om jag får barn vill jag ha en flicka.

 

2022 09 19 00 13 41 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Alexandra Nilsson

Lämna ett svar