Alice Stenlöf kastade ut Klara Elvgren

Efter att Klara kom hem från inspelningen av FBoy Island så var det dags för henne att flytta hem till sin nära vän Alice Stenlöf.

Hon skulle bo hemma hos Alice under tiden som hennes lägenhet renoverades (klar i september) men allt gick inte helt som tjejerna hade planerat.

Efter bara några veckor så fick Alice nog och kände att det inte fungerade med att Klara bodde där. Enligt Alice så behövde hon egentid vilket ledde till att hon kastade ut Klara utan någonstans att bo. Klara gick ut med detta på sociala medier så hon inte hade någonstans att bo framöver.

 

En följare till Klara var så snäll och lånade ut sin lägenhet till henne så just nu bor Klara hemma hos en följare. Men trots detta så verkar dom vara vänner men situationen är nog lite stel mellan tjejerna. Det har dock kommit ut videoklipp på tiktok där man kan se hur Alice skäller och gnäller på Klara för att en tröja hänger på stolen.

I videon som ligger ute börjar Alice säga ifrån om att Klaras saker måste ställas undan och att hon ska hänga in tröjan. Det slutar med att båda tjejerna höjer rösten och nästan gapar i munnen på varandra.

Men såhär såg konversationen ut i klippet:

 

Klara – Men var får jag lägga mina grejer då?

Alice – Jag vill att vi organiserar så att du får in dina grejer

Klara – Ja, men jag kan ju inte lägga dom någonstans

Alice – inte här. Om du har använt den här, häng in den

Klara – Jag ska ha den

Alice – Den har hängt där i ett dygn

Klara – Men jag ska ha den

Klara – Innan du bygger upp grejer och börjar bli otrevlig

Alice – Jag är inte otrevlig, jag säger bara vad jag känner

Klara – Vi har haft det trevligt, sen kommer du in med en jättetaskig attityd

(börjar gapa i munnen på varandra)

Klara – Du kommer in här med en taskig attityd! Vänta, stopp

(mer gap)

Klara – Du kommer in och är otrevlig

Klara – Från noll till hundra, i min värld i alla fall. Sen förstår jag om du har byggt upp nånting men då måste du säga det

Alice – Jag sa till dig

Klara – Nu ja

 

Alice säger i en video nu i efterhand att hon älskar Klara och ser henne som sin bästa vän/syster. Men att hon just nu är i en situation i livet där hon behöver egentid väldigt mycket vilket hon inte visste när hon bad Klara flytta in där. Men hon och Klara är inte ovänner utan enligt Alice så förstod Klara fullt ut vad Alice menade och kände.

 

Alla behöver sin egentid, men tycker ni att det var rätt att Alice att erbjuda Klara att bo där ett par månader för att sedan kasta ut henne utan någonstans att bo?

2022 07 09 06 59 25 - Stoppa Pressarna

2022 07 09 07 00 09 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar