Alice Stenlöf vill ha 3 eller 4 barn

@Alice Stenlöf har haft frågestund på sin instagram däe hon bland annat berättar att hon vill ha 3 eller 4 barn. Här nedan ser ni alla frågor och svar:

@Skulle du rekommendera p-stav?
@Svar: För mig personligen har den funkat jättebra  ”pepparpeppar”. Har inga biverkningar och blir inte så hormonellt påverkad alls. Får extremt sällan min mens dessutom, men har förstått att det där är superindividuellt från kropp till kropp. Dessutom skönt att inte behöva komma ihåg p-piller dagligen om man är som jag har ett minne likt en guldfisk.

@Har du fått mycket skit när du fick ny bf?
@Svar: Jag har fattat att folk har förutfattade meningar om andra och att dom tror sig veta hur saker går till och inte men jag blev faktiskt förvånad över hur trångsynta människor är som skrev sina åsikter till mig om hur de kände kring min nya relation. Vad dom tycker är ok och inte enligt deras lilla kärleksdagbok. Det häftigaste med kärlek är att den är helt utanför ens egen kontroll och man kan varken planera eller styra den. Den bara är och tar över och man får liksom bara följa med. Att jag gick och blev kär i somras var inte riktigt min plan, men fan vad härligt det är. Och när går livet som planerat egentligen ändå?

@Hur mår du? Man ser tydliga förändringar fysiskt på dig som både kan tyda på bra och dåligt.
@Svar: Herregud va många ni varit som friskt och glatt kommenterat min vikt och jag förstår att det oftast är av välmening för att ni bryr er om mig. Men jag mår bra och börjar bli lite trött på att prata om det tbh. Jag har inte aktivt varken försökt gå upp eller ner i vikt och har tidigare valt att inte svarat på kommentarer om det för att jag vet att ämnet kan vara triggande för många. Men kortfattat har jag haft en speciell period i mitt liv det senaste halvåret och min kropp har reagerat på det. Så är det med det.

@Hur är det med svartsjukan du nämnt tidigare nu med J?
@Svar: Tbh working on it. Det är svårare än vad man tror att verkligen lita blint på någon, men man måste liksom våga. Det gör ont att bli sviken men det gör ondare att gå miste om någon som verkligen vill vara där, för att man inte släppte in dom på riktigt. Man får liksom lita på att det går att bli lika älskad som man själv älskar någon annan. Men jag jobbar fortfarande på att intala mig själv det.

@När vill du skaffa barn och hur många?
@Svar: Gärna minst 3-4 st och första när jag är runt 29.

@Skriv 5 saker du gillar med dig själv.
@Svar: Oj denna var mycket svårare än jag trodde haha. Men viktigt.
@-Jag har extremt sällan fördomar om andra människor
@- Jag är modig och vågar göra saker som skrämmer mig
@- Jag är duktig på att tala om för dem jag älskar vad dom betydet för mig
@- Jag är väldigt empatisk
@- Jag tycker om mina ögon

@Hur är din relation med Philip idag?
@Svar: Den är bra. Vi båda vill bara varandras bästa. Det är en speciell situation såklart men det har aldrig varit något drama eller ont mellan oss. Är så tacksam för det.

@Vad hade du sagt till tonårs-Alice om du kunde?
@Svar: Omg så mycket. ”Det blir verkligen enklare. Saker löser sig till slut. Var inte så hård mot dig själv. Du behöver inte ha alla svar nu. Du räcker precis som du är” Allt sånt..

@Hur länge var du singel?
@Svar: 5 månader

@Känner du att du utvecklats lite extra under det senaste året?
@Svar: Gud ja. Herregud vad jag lärt mig detta året. Längtar tills ni får se best of 2020 videon. Vi har en del att gå igenom så att säga.

@Kommer du släppa någon ny smyckeskollektion i framtiden?
@Svar: Kanske det

@Vad hände med att du provfilmade för en roll i en film?
@Svar: Fick rollen faktiskt. Men fick tacka nej för att det var inte rätt i tiden och fanns inte tid för att få ihop det. Var mitt Lets`s Dance som höll på att få klart. Men vem vet, kanske blir det en skådespelerska av mig i framtiden.

2020 11 27 10 55 17 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar