Amir saknar inte youtube alls

@När Amir valde att börja med youtube efter att han lade ner sin blogg så blev hans kanal väldigt fort sedd. Många gillade hans öppenhet, galna vloggar och roliga tillställningar. Sedan tog Amir en paus under en längre tid men sen från ingenstans valde han att ännu en gång satsa på sin youtube och även instagram.
@Trots att han levde gott på inkomsten på youtube så kände han att han saknade att jobba som frisör och sedan ett år tillbaka har han jobbat med det på heltid. Hans kanal fick en sista video för ett år sedan och sen försvann han helt från youtube och idag saknar han det inte en enda sekund. Men trots detta har han ännu nästan 140 tusen prenumeranter och det är ofta folk kommenterar att dom saknar hans videos.
@Han kommer dock inte börja med youtube igen utan han är nöjd med det jobb han har idag och ryktet om hans skicklighet som frisör sprider sig allt mer.

@Men för er som saknar honom kan följa honom på instagram där han uppdaterar sin story dagligen och oftast hela dagarna. Det är som att följa med honom i hans vardag och hans humor är fortfarande på samma nivå som alltid innan.
@Här nedan ser ni hans fem mest sedda videos på hans kanal.

2022 02 27 11 12 44 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar