Amir talar ut mer om Farmen VIP

När Farmen VIP hade premiär tidigare i veckan så gick Amir ut på instagram med att han var en av deltagarna till årets Farmen VIP men böev utbytt mot någon annan. Han ville inte gå ut med vem som fick hans plats men han valde istället att ge en mer detaljerad förklaringt till hela grejen på sin youtubekanal.
Videon har titeln ”Jag skulle varit med i Farmen VIP” men det är först i slutet av videon han ger en snabb förklaring (spola fram till 20 min). Han berättar att en kille hade ringt honom 5 veckor innan inspelningen och frågat om han ville vara med i Farmen eftersom dom saknade en deltagare. Och eftersom Farmen är det programm som Amir faktiskt skulle kunna tänka sig att delta i så valde han att säga ja.
Men en vecka senare (4 veckor innan inspelningen) så ringer samma kille upp Amir och berättar att han är arg på tv4 för att dom nu valt att tacka nej till alla valda deltagare för att göra en ny uttagning. Han tyckte att det lät konstigt men trodde ändå på killen, fast Amir kände flera som skulle vara med och ringde då och frågade om dom också hade fått samma samtal. Det visade sig då att det bara var Amir som fått samtalet och han blev ersatt med någon som Amir själv anser kommer göra bra tv och han är inte alls arg för att detta hände. Han anser bara att dom borde varit ärliga och sagt som det var då han förmodligen hade gjort samma val med att byta ut honom mot den nya deltagaren.
 

Lämna ett svar