Amir tycker att alla som röstar på SD är smuts

Ett känsligt ämne är vilket parti man röstar på speciellt för dom som röstar på SD. Sedan folk blev mer öppna med att dom röstar på SD så har det blivit kaos på internet där dom som inte röstar på SD hänger ut dom som gör det och förklarar hur vidriga dom är som röstar på det partiet.
Bloggarna har själva varit väldigt försiktiga med att berätta vad dom röstar på men några har ändå valt att säga sin åsikt kring SD partiet och en som nu säger sin åsikt är Amir. Han har lagt upp en ny video på youtube där han säger vad han tycker om dom alla som röstar på SD och såhär tycker han:
*Dom är äckliga odjur
*Dom är smuts
*Dom förstör Sverige
*Dom smutsar ner Sverige
*Dom sprider en skugga över Sverige
*Dom är det värsta som hänt Sverige
*Han avskyr folk som röstar på SD
*Dom är det vidrigaste som finns på denna jord
*Dom kan dra åt helvete
Att han tar upp detta är för att någon hade lämnat en kommentar inne på svenskayoutubers där någon skrivit en lista med vilka youtubers som röstat på SD. Amir säger också att alla har rätt att rösta på vad dom vill men att detta är hans åsikt. På hans instastory har han även lagt upp två bilder där en berättar vad SD jobbar för och Amir kallar då personen för rasist och den andra anser att man inte ska säga så som Amir gjort bara för att dom röstat på ett parti.
 
OBS: Tänk noga på vad ni ska skriva innan ni kommenterar för jag kommer inte tillåta att ni kränker någon eller skriver några rasistiska kommentarer.
 

2018 06 12 19 20 13 - Stoppa Pressarna

2018 06 12 19 20 23 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar