Amirs lägenhet kostade 2,2 miljoner

@Amir har gjort en ny video som kom upp idag där han har svarat på 20 frågor som hans följare skickat in. För er som är nyfikna men inte orkar kolla videon kan se alla frågor och svar här nedan. Han berättar bland annat vad hans lägenhet kostade, vad som fick honom att ta tag i träningen och mycket mer.


@1.Hur gör du för att vara pigg på morgonen och gå och träna?
@Svar:Han är väldigt trött på morgonen, men eftersom han gillar att träna mer än vad han gillar att ligga och slappa så går han till gymmet

@2. Är du och Marcell fortfarande vänner?
@Svar: Dom hörs av ibland via tex DM och via telefon, men dom är inte nära vänner längre och det är 1,5 år sedan dom slutade umgås. Men han önskar honom allt gott i ivet.

@3.Hur känns allt med lägenheten? Bor du nära dina vänner?
@Svar: Det kan inte kännas bättre än vad det gör och han trivs väldigt mycket i lägenheten. Han tycker att det bästa är morgonen när han öppnar dörren från sovrummet och går ut i lägenheten, då känner han att här bor han. Han har inget att klaga på kring lägenheten utan han är nöjd.Alla hans vänner bor nära.

@4. Vad ska du hitta på i helgen?
@Svar: Han kommer vlogga fredag till söndag och göra en lång vlogg. På fredagen ska ham ha sin vän över och även umgås med henne under lördagen. När Filip slutar jobbet på lördagen ska han komma och sova hos Amir och på söndagen ska dom umgås och sedan sova hemma hos Filip.

@5.Vad kostade din lägenhet?
@Svar: 2 250 000 kr kostade den

@6. Vad är din framtida plan med träningen?
@Svar: Han ska fortsätta leva sitt bästa liv och känna glädje från insad och ut. Han vill fortsätta vara trygg i sig själv, må bra i sig själva, känna att han har en stark kropp, orkar saker nu och i framtiden.

@7. Har du någon julångest?
@Svar: Nej, han tycker julen är underbar och för honom så går inte jul och ångest ihop.

@8. Vad är ditt bästa tips för att hålla sin viktresa?
@Svar: Han har själv undrat detta så många gånger men han har nu insett att svaret är så logiskt. Hur levde du innan din viktminskning, så ska du inte leva. Hur levde du efter din viktminskning, så ska du leva men man väljer självklart själv.

@9. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
@Svar: Innan har han alltid sagt att han skulle köpa sig en egen bostad om han vann mycket pengar. Men eftersom han redan gjort det så tror han att han skulle köpa en bostad till sin mamma.

@10. Hur slutar man bry som om vad andra tycker?
@Svar: Bli bekväm med dig själv, för om du inte är bekväm eller trygg med dig själv kommer du självklart bry dig om vad alla andra tycker.

@11. Tips till den som lever med social ångest och känner oro konstant?
@Svar: Han har inte haft social ångest på det sättet eller känt konstant oro. Men när han hafde ångest/oro så valde han att lägga om sin kost, motionera, gymma vilket hjälpte honom. Många tror att träning bara syns utanpå men han förklarar att det även gör så mycket för insidan som tex i huvudet när man tränar.

@12.Vilka är dina favorit celsius?
@Svar: Hallon/Acai och Crispy Pear,

@13. Om du fick välja din sista måltid vad skulle du välja?
@Svar: En bucket från kfc med pommes och coleslaw, vitlöksdipp och kanske en burgare vid sidan av

@14.  Finns det någon bra produkt för brunt hår om det börjar se grönt ut?
@Svar: Amir berättar att alla som skickar frågor om hår på DM väljer han att inte acceptera. Han känner att han som utbildad frisör  aldrig kommer att sitta och ge råd osv till någon vars hår han aldrig ens sett eller känt på. Dom tips han kan ge kan vara helt fel produkter för honom att rekomendera när han inte vet hur håret är eller ser ut.

@15. När känner du att du vill ha barn?
@Svar: Han svarar bara ”Igår”

@16. Vad är det bästa med din mamma?
@Svar: Han tycker att det är kul att det är hans mamma som har ställt honom den här frågan. Han tycker att hon är väldigt förstående, hans mamma har uppfostrat han och hans syskon att alla människro är lika värda och man får vara den man är.

@17. Ingen fråga men personen vill säga till Amir att hen är tacksam över att han finns i personens liv. Det visade sig att det är hans närmaste tjejkompis som skrev den

@18. Hur lärde du känna squad?
@Svar: Squad är han och tre kompisar och gruppen startades med honom och Alexi som känt varandra sedan msn tiden,

@19. Hur började du din resa mot ditt bättre jag?
@Svar: Han slutade med ursäkter, slutade vara bekväm,

@20. Vad får dig lugn rent generellt?
@Svar: När han är ensam


@

Lämna ett svar