Annica Englund ska frysa ner sina ägg

@Anniac Englund har haft frågestund på sin instastory och här nedan se rni alla frågor och svar. Hon berättar bland annat att hennes pojkvän är mannen i hennes liv, att hon ska frysa ner sina ägg och att hon vill ha barn innan hon blir 36.


@Fråga: Har ni pratat om att skaffa barn?
@Svar: Ja det har vi och vi båda är väldigt överens på den fronten. Det kommer dröja ett par år men jag har bestämt mig för att frysa ner mina ägg innan jag fyller 30.

@Fråga: Kommer ni/du flytta tbx till Sverige igen?
@Svar: Vi bor i Sverige under sommaren då det inte är hockeysäsong. Men när den drar igång bor vi i Kanada vilket är mellan september och april/maj

@Fråga: Vad är din plan inför framtiden i Canada? Jobba? Barn? mer musik?
@Svar: Jag försöker sköta mitt jobb så gott det går härifrån. Och sedan under sommaren när vi är i Sverige kommer jag kunna giga igen. Barn väntar vi med, Stitch räcker än så länge.

@Fråga: Är han mannen i ditt liv?
@Svar: Ja det är han fan

@Fråga: Kommer du skaffa kanadentisk medborgarskap eller har du redan ett?
@Svar: Jag är bara svensk medborgare och kommer nog bara vara det. Är skriver där och har bara visum för att få bo samt jobba här.

@Fråga: Trivs du i Kanada eller längtar du hem?
@Svar: Jag trivs bra. Jag längtar inte hem men jag saknar vissa saker. Men jag kommer ju tillbaka till våren så då får jag ta vara på det lite extra

@Fråga: Blir det inte ensamt på dagarna?
@Svar: Jag bodde själv i 2,5 år så att vara ensam är inga problem. Men såklart saknar jag ju min sambo när han är borta. Men vi tjejer försöker att hitta på saker ofta så vi har kul medan dom är borta. Har man roligt så går tiden snabbare.

@Fråga: Jag vet inte om det är för personligt, men undrar så varför du tog över Stitch?
@ Svar: Att ha hund innebär att man har ett ansvar. Det är inte en accessoar. Jag tog henne för att jag vill och kan ta ansvar för henne. Jag gillar att ta promenader, träna henne, ha med henne på så mycker som möjligt och göra saker med henne. Har alltid haft hund och älskar det. Sätter henne först för att hon ska må så bra så därför kändes det självklart för mig att jag skulle ta med henne.

@Fråga: Har du fortfarande kontakt med Ellen?
@Svar: Ja

@Fråga: Har din kille lediga dagar under säsongen?
@Svar: 4 lediga dagar/månad

@Fråga: Vilka områden gör du botox på?
@Svar: Botox: panna, runt näsan, mungiporna, hakan, runt ögonen, ovanför brynen och argrynkan
@Fillers: Kindben och gjorde lite läppar nu senast.

@Fråga: Tycker du om att kolla på hockey?
@Svar: Ingen sport jah tycker är roligt så…men det är roligt att titta när man känner några i laget. Och såklart att se när min sambo spelar.

@Fråga: Vad är det bästa med din kille?
@Svar: Han får mig att känna mig trygg och han får mig att skratta

@Fråga: Varför valde du inte att satsa på karriären och när den väl var påväg upp?
@Svar: Jag satsar fortfarande men det är inte lika mycket gig under vintern som på sommaren. Då kan jag lika gärna producera musik här

@Fråga: Har ni träffat  varandras föräldrar?
@Svar: Jag har träffat hans eftersom dom bor nära där han bor under sommaren. Men han har bara pratat med mina på FaceTime

@Fråga: Hur länge har du och din kille varit ett par?
@Svar: träffades i maj igen och efter det tog det lite fart. Men jag skulle säga seriöst…typ 4 månader

@Fråga: Är det bra att frysa ner sina ägg?
@Svar: Alltså ett tips till alla som vill ha barn och är närmare 30 och singel. Läs i alla fall om det för det kan vara så värt det. Dina ägg stannar i åldern som du är när du fryser ner dom. Så dom håller sig fräscha till när du väljer att försöka skaffa barn. Så är du 35+ och vill skaffa barn kan det vara skönt att ha fryst ner några tidigare som du kan använda.

@Fråga: Kommer ni fira jul i Kanada?
@Svar: Ja det kommer vi

@Fråga: Hur länge har din kille bott där?
@Svar: Detta är hans andra år. Innan det bodde han 5 år i USA

@Fråga: Ungefär hur gammal vill du vara när du skaffar barn?
@Svar: 30+ typ. Sedna är det ju inget man kan planera så eftersom vissa har det jättesvårt att bli gravida. Men om jag fick önska så är det mellan 30-35

2019 10 16 22 15 05 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar