Annica Englund skriver att Marcelo vinner 500 tusen i PH

@Ni som följer Annica Englund vet hur nära vän hon var med en tjej som heter Xenia. Man kunde se henne på Annicas sociala medier i stort sett varje dag under flera månader, men en dag så fanns hon inte kvar. Många ville veta vad som hände medans andra bara antog att Annica valt bort sin vän för sin karriär.

Men trots alla frågor har Annica endast svarat att hon inte kommer sitta och skriva om Xenias liv eller hur hon känner osv. Men nu har hon haft en frågestund och Annica berättar ännu en gång att hon inte har rätten att prata om hennes liv, men hon berättar att dom inte är osams men att dom hade mycket åt varsitt håll och en del saker hände privat men att dom är båda lyckliga. Sen tar hon upp lite saker om Marcelo som tex att hon undrar om hon får tillbaka sina pengar nu när han vinner 500 tusen.

Här kommer alla frågor och svar från Annicas frågestund.

Fråga: Har du någon kontakt med Nina Glimsell?

Svar: Hade det förut när hon hade det lite tufft för jag visste vad hon gick igenom. Men inte längre på samma sätt. Hoppas dock att hon mår bra för hon är en fin tjej.

Fråga: Tips på vad man kan skriva i sin tinder bio?

Svar: Det beror på vad du vill. Vill du ha något seriöst, var tydlig med det! Vill du bara ha kul så ha en ruggigt jäkla snygg bild, namn och ålder. Det räcker! Kanske din insta om du vill att hen ska få se mer av dig. Och våga ta för dig om en snygging dyker upp.

Fråga: Vad saknar du mest med Sverige just nu?

Svar: workoutsverige, mina vänner, familj, svenskt godis, möjligheten att kunna vara mer spontan. Och även hur mycket lättare det var med jobb, tex ta bilder till mina kanaler.

Fråga: Kan du inte visa din kille tror dom flesta redan vet vem det är han är ju inte helt okänd.

Svar: Jag är medveten om att de flesta vet och det är ju lite svårt att hålla allt helt utanför kanalerna eftersom mitt liv är här just nu pga honom. Men han är inte mitt jobb, mina sociala medier är det och dom två vill jag hålla isär så gott jag kan. Det är rätt skönt när vi umgås för det blir verkligen så tydligt för mig då att jag inte är i jobb-mode

Fråga: Vad hände med er vänskap? Tänker på Xenia.

Svar: Jag har ju inte rätten att prata om hennes liv i mina kanaler. Men det jag kan säga är att vi har inget agg mot varandra. Vi båda hade mycket på varsitt håll, det hände en del privat men vi båda är lyckliga.

Fråga: Bra openlines till killar?

Svar: Det beror på vad du vill. Det första jag skickade till min kille var denna emoji ( gick inte att lägga in den tyvärr). Enligt mig är det en flörtgubbe, tänk er typ ”ey how you doing”. Han tolkade den dock som ”vem tror du att du är” typ haha. Men det funkade ju. Men tycker du någon är snygg: gå fram till personen och säg ”måste bara säga att du är fett snygg” vänd på klacken och gå. Tro mig, den funkar.

Fråga: Har du/ och din sambo gått i tankarna på att skaffa en hund till?

Svar: Nej det blir lite svårt när vi reser mellan Sverige och Kanada. Och sedan är det svårare med hundvakt om man har två.

Fråga: Bästa samt sämsta med din kille?

Svar: Bästa: Han är otroligt omtänksam. En väldigt bra lyssnare och är förstående. Han får mig också att känna mig sedd och speciell. Sämsta: Har nog aldrig träffat någon som är mer envis. Det går liksom inte att köra över honom. Sedan kan han vara tjurig om han sovit dåligt men efter en kopp kaffe är han återställd.

Fråga: Har du något speciell visum eller kan man flytta till Kanada utan?

Svar: Man måste ha ett speciellt visum. Man kan skaffa ETA och då får du vara här i 3 månader. Men mitt visum/work permit gör att jag kan stanna lika länge som min kille.

Fråga: Vad är det bästa med Kanada?

Svar: Naturen. Det är sol varje dag från 8-18. Människorna är så otroligt trevliga och ingen stress.

Fråga: Ångrar du att du flyttade till Kanada?

Svar: Nej! Klart jag känner att det är lite svårare än jag trodde men jag väljer att försöka hitta vägarna så det fungerar då jag verkligen vill vara med min kille.

Fråga: Visste du och din kille vem ni var innan ni sågs med tanke på att ni båda är offentliga personer?

Svar: Jag hade ingen aning om vem han var. Visste han spelade hockey vilket gjorde att jag först inte var så taggad haha! Fördomar, fördomar…. Men hade liksom ingen aning om vart eller på vilken nivå. Är liksom inte insatt i den sporten. Dock tror jag han hade lite koll faktiskt.

Fråga: Träffades du och din kille via tinder?

Svar: Nej vi snackade på insta och sedan sågs vi på Mr French, drog till Wall och sedan var bollen i rullning.

Fråga: Vad jobbar du med?

Svar: Musik och sociala medier

Fråga: Vad är det bästa med ditt liv?

Svar: Att jag känner mig så trygg i mig själv.

Fråga: Är varor som tex mat, möbler, smink dyrare eller billigare i Kanada jämfört med Sverige?

Svar: Det är typ samma. Men sedan vill min sambo bara handla på en ekologisk mataffär hela tiden vilket gör att maten blir mycket dyrare. Jag är lite mer ”vi åker till en mataffär som är lite roligare”. Där gott godis finns och inte raw choklad liksom. Sedan är inredningen inte ens nära i klass med Sverige. Alltså önskar att typ vasahem och sleepo fanns här. Smink är ganska billigt.

Fråga: Kommer du varna andra tjejer som dejtar ditt ex?

Svar: Alltså jag kan väl säga såhär. Har dom sett vad jag och andra gått igenom samt vad som visas på tv och fortfarande vill vara en del av det där. Så sponsrar jag gärna terapitimmar till dom innan skadan är skedd.

Fråga: Vilka är dom största fördelarna med att bo i Kanada?

Svar: Sverige och Kanada är otroligt bra länder. Lika men ändå så olika. Här är dock människorna mycket trevligare men för mig så är Sverige bättre rent jobbmässigt. Så att ha möjligheten att bo i två länder är ju fantastiskt. Sedan att utveckla språket. Det är sjukt hur snabbt man kommer in i det, jag drömmer till och med på engelska numera.

Fråga: Kände du att du var självständig singel och inte beroende av någon annan?

Svar: Ja! Egentligen var jag det redan innan då det var jag som skötte allt. Men det blev så tydligt och ett skönt jäkla kvitto på det när jag blev singel.

Fråga: Saknar du Östersund något?

Svar: Nej inte alls. Däremot kan jag få lite flash backs från när jag var yngre som jag känner lite ”kan jag spola tillbaka tiden och få uppleva det här igen”. Det enda som jag saknar där är ju såklart min familj.

Fråga: Har du och din kille sett senaste säsongen av PH?

Svar: Nej och det är inget jag tänker göra heller. Många DMar mig och av det jag hört så måste jag bara säga att jag tycker det är tragiskt. Visst, vi alla vill olika saker i livet och det är en persons högsta önskan att få vara med där, ”bocka av” så många för att slå PH-rekord då är det så.  Men sedan tycker jag att det är ännu mer tragiskt att det finns tjejer som faller för sådant. Och det här är något som bör uppmärksammas mer så det kan bli en förändring för det är förjävligt. Men jag känner verkligen att jag hittat så rätt i livet. jag är så lycklig. Varför ska jag få bli påmind om något som jag lämnade av en anledning. Det enda som intresserar mig är om han tänker betala tillbaka mina pengar nu när han vinner 500k

Fråga: Hur ser du på om din sambo skulle gilla bilder på andra tjejer på insta plötsligt?

Svar: Couldnt care less. Han är med mig av en anledning och jag kommer inte gå runt och oroa mig över sådant. Sedan är vi väldigt öppna om sådana saker och skulle det vara något pratar vi omd et.

Fråga: Hur många år skiljer det på dig och din kille? Och är det något du tänker på i ert förhållande?

Svar: 4 år, 4 månader och 19 veckor. Jag var lite nojig över det när han berättade hur gammal han var. Trodde det skulle vara ett problem men den här killen är bra mycket mer mogen än vad jag är. Tror det har att göra med att han flyttade till USA när han fyllde 18 pga hockeyn och har liksom klarat sig själv. Då växer man jäkligt fort som människa.

Fråga: Vilken är din bästa egenskap?

Svar: Jag är väldigt driven och är snabb på så sätt att kommer jag på en dak jag vill göra så sätter jag igång i samma sekund typ. Kan liksom inte sova på saken.

2019 11 17 20 23 22 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar