Annica Englund tar en veckas paus från bloggen

@Just nu befinner sig Annica Englund i Kanada, hon flyttade ditt för sin killes skull och hon verkar leva sina bästa dagar där borta. Men trots att hon är lycklig så verkar bloggen tära på henne, hon känner att hon måste tvinga fram inlägg och därför har hon tagit ett beslut.
@Hon kommer från och med nu ha en veckas paus frå bloggen i hopp om att hitta det som gör att hon älskar sitt jobb.

@Som ni minns så gjorde Hugo Rosas samma sak vilket ledde till att han valde att sluta blogga för gott. Vi får hoppas att Annica hittar glädjen med bloggen igen.

@”Jag har bestämt mig för att ta en veckas break. Det är enbart för att jag behöver hitta lite tillbaka till det som jag verkligen älskar med mitt jobb. Nu har det känts som att jag nästan tvingat mig själv att jobba och det har tagit emot och så vill jag inte känna.
@Jag älskar ju annars mitt jobb och när det känns såhär så måste jag bara stanna upp, känna efter och se vad jag behöver göra annorlunda för att det ska bli bra igen.”

2019 11 06 22 23 51 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar