Ännu en gång gör Elgiganten fel mot Amir

I slutet av december så var Amir på Elgiganten för att köpa en kamera för 6000 kr men det blev inte som han hade tänkt sig. När han väl kom hem och skulle öppna kartongen så insåg han att det var en demolåda som han hade fått vilket resulterade i att lådan var tom och detta fick Amir att bli riktigt arg. Han berättade detta i en videblogg och många av hans tittare ansåg att han hade ett vidrigt beteende då dom tyckte att hans beteende var illa mot dom som jobbade där när han åkte tillbaka för att få sin kamera. Ni hittar mitt inlägg om detta HÄR.
Nu har Amir lagt upp en ny videoblogg där han berättar att han åkte tillbaka till samma Elgiganten för att köpa en ny dator för 22500 kr. Han hade även med sin kompis som skulle köpa en likadan dator och när dom hade betalat så fick dom sina datorer och hans kompis Marcel såg då att det inte var likadana datorer.
Han förklarar att han då betalat för två likadana datorer men att dom fick en som kostade 4 tusen mindre än det dom hade betalat för datorn men den här gången upptäcktes felet i butiken innan Amir han åka hem. Den första som försökte hjälpa honom i butiken menade på att det inte alls var fel dator men sedan kom det en annan ur personalen som rättade till allt och som enligt Amir var jättetrevlig och duktig på att lösa problemet.
 

Lämna ett svar