Antonija Mandir visar och berättar om hur dåligt hon mådde

@Majoriteten av alla människor på den här jorden mår dåligt i perioder och en del mår tyvärr mycket sämre än andra. En vanlig och allt med vanlig sjukdom är utmattning och depression och allt fler väljer att öppna upp och prata om sitt mående speciellt bland våra influencers.
@En som nu valt att berätta men också visa hur dåligt hon mådde i perioder under 2020-2021 är Antonija Mandir. Hon skriver att hon en och annan dag mådde otroligt dåligt under 2021, hon har även hittat bilder där hon själv skriver att hon visste att hon mådde dåligt men inte så dåligt som hon ser nu att hon mådde på bilderna.
@Även när hon gjorde ett jobb så fick hon hålla ihop för att inte brista ut i tårar, detta ledde till att hon grät precis innan en inspelning och så fort det var klart sprang hon iväg i tårar igen. Hon söker inte sympati med alla bilder hon lagt upp utan vill visa sina följare att hon inte alltid mår bra även om många kan tro det.
@Oftast visar eller berättar hon för sina följare när hon mår dåligt men under perioderna som dessa bilder togs mådde hon för dåligt för att ens berätta om hur dåligt hon mådde. Och trots att hon idag mår väldigt bra så kan även små saker ibland få henne att bryta ihop men att man bara kan göra så gott man kan.

@Ibland är det tungt att erkänna om man mår dåligt och väldigt många väljer att svälja det och säga orden ”Jag mår bra” eller ”Jag är okej”. Det är så lätt att säga och också väldigt lätt för andra att tro på, men tvekar du någon gång på att någon faktiskt mår bra så visa att du finns där och förhoppningsvis så kommer personen till slut att öppna upp sig och lätta sin tyngd lite. Det spelar ingen roll varför en person är ledsen eller mår dåligt det är lika viktigt oavsett att hjälpa personen och ingen anledning är mindre värd än den andra.

@Om du mår dåligt eller lider av psykisk ohälsa och vill söka hjälp så kontakta din närmaste vårdcentral eller ta kontakt med en privat psykolog. Det finns idag även psykologer online där du via samtal eller video kan prata med någon, och är du under 25 kan du även gå via din ungdomsmottagning för att få hjälp eller kontakta kurator eller skolsköterskan på din skola.

2022 01 24 20 26 25 - Stoppa Pressarna

2022 01 24 20 27 47 - Stoppa Pressarna

2022 01 24 20 26 46 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar