Är Emilia och Marcelo inte på samma sida angående barn?

Det var bara ett par veckor sedan som Emilia Wahlund gick ut på instagram att hon och Marcelo planerar ett till barn inom kort. Men är dom på samma sida när det gäller det här med barn?

För nu har Marcelo svarat på sin frågestund där han berättar att han gärna ger sin dotter ett syskon. Men att han får se om det kommer eller inte men att just nu har han tillräckligt stressigt i sitt liv som det är.

 

Ska du köra en till PH någongång?

Svar: Rätt klar där. Avslutade på topp och jag tycker inte dokusåpor är detsamma längre och så även jag, är ju farsa och i förhållande nu. Men wow vilket/vilka äventyr det var och ångrar absolut inte att jag var med. Men skulle inte tacka nej till andra intressanta program som ger mig enkla cash att vinna.

 

Mår du någonsin dåligt?

Svar: Absolut, det gör ju alla människor men jag håller känslorna inom mig. Är jättedålig på att visa känslor utåt. Men det är rätt sällan jag mår alltså psykiskt dåligt och det är nog mkt på grund utav mina fina vänner, min familj och att jag tränar rätt mycket vilket hjälper till att ge mig positiv och härlig start på dagen. Säger även till mig själv ibland att rycka upp mig om jag känner mig nere och att jag inte behöver ha ångest eller stress eller liknande då jag har allt jag önskar mig i livet. Och då snackar vi inte materiella saker utan kärlek, vänner, familj osv och då kan jag hitta ett inre lugn.

 

Vill ni ha fler barn?

Svar: Hade absolut velat att Elle har syskon. Jag är själv uppvuxen med det och de är underbart. Dock så får det komma när det kommer om det kommer. Just nu känns mitt liv redan galet stressigt och jag har knappt tid att ta hand om mig själv.

 

Vill du gifta dig en dag med Emilia?

Svar: Helt ärligt. Vet inte… eller absolut med Emilia så klart men det jag menar är att skulle jag gifta mig så skulle jag inte göra det för min egna skull. Jag ser knappt någon mening med det förutom att ge min familj och vänner en rolig stund. Hoppas ni inte missförstår mig. Men man vet aldrig hur framtiden ser ut, jag stänger aldrig några dörrar.

 

Ska du tatuera in Elles namn?

Svar: Yes det vill jag absolut göra.

 

Ska du vara pappaledig något? Eller sparar du dagarna?

Svar: Inget planerat så antar att jag sparar de tills vi ska ut och resa lite till och sedan tar jag någon/några veckor under sommaren.

 

Vad är det tuffaste med att vara förälder tycker du?

Svar: Det måste nog vara att man nästan inte har egentid längre. Minns knappt när jag fick vara hemma själv, beställa hem mat och typ spela tv-spel. Har nog inte rört mitt ps5 på över ett år. Jag jobbar ju en hel del också så för mig så vill jag spendera den lilla tiden jag får när jag väl är hemma med familjen.

Att vara spontan finns knappt i ens liv längre.

 

2022 11 20 22 45 55 - Stoppa Pressarna

2022 11 20 22 46 15 - Stoppa Pressarna

 

Lämna ett svar