Ben Mitkus är respektlös mot Diana

@En del gör verkligen allt för pengar och oftast så är det clickbait som influencers använder sig av för att få folk vidare till deras andra sociala medier. Dessa rubriker som sätter (speciellt på youtube) är så otroligt missvisande och har många gånger ingenting med innehållet att göra.
@En som nu tagit steget längre och även visat hur respektlös han kan vara är Ben Mitkus. Han senaste video har rubriken ”Jag har träffat någon….” och så är det en bild på honom samt en tjej med utsuddat ansikte. Detta bara ett par veckor efter att han gjort slut med Diana Baban på deras resa utomlands. Kollar man videon så börjar han med att prata om att man ska följa sitt hjärta osv, han pratar som att han faktiskt träffat någon trots att det varit väldigt mycket sista tiden.
@Men nej han har inte träffat någon tjej utan han ska börja spela in videos med sin vän Dennis igen. Dennis kommer in i videon med en peruk med långt blont hår och allt det här ihop har fått väldigt många att gå på Ben.
@Dom anser att detta är så otroligt respektlöst då han använder uppbrottet med Diana som ett sätt att få tittare och tjäna pengar.

@Vad tycker ni om att Ben använder clickbait på det här sättet när han precis gjort slut med Diana och hon mår jättedåligt?

2021 10 07 07 21 25 - Stoppa Pressarna

2021 10 07 07 22 02 - Stoppa Pressarna

2021 10 07 07 22 40 - Stoppa Pressarna

2021 10 07 07 29 47 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar