Ben Mitkus gör Tysk bögporrsmusik

@Ben och hanns vänner har en youtubekanal ihop som heter ”Fiveish” där dom lägger upp en hel del musik dom skapat. Nu har dom haft något som heter Artistkampen där Ben & Puntus skulle skapa en låt med musikvideo och dom andra skulle göra samma sak sen skulle dom visa varandra resultatet.
@Dock när det gäller Ben så görs inget halvdant utan dom tog det så långt att dom skapade ”Tysk bögporrsmusik” och både låten och videon är på en helt annan nivå. När jag såg bilden fick jag ett stort frågetecken inom mig men när jag såg videon så kunde jag inte låta bli att skratta. Det är absolut inte något som alla tycker är kul men det här är nog något ingen är beredd att se när dom ser på videon.
@För att se Ben och Pontus låt så spola fram 23 min in i videon.

2022 03 02 06 25 39 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar