Ben Mitkus tar flickvänen till samma plats Diana tog honom till

@2021 firade Ben alla hjärtans dag med sitt ex Diana Baban och hon bjöd med honom på en unik och speciell resa till Norrland. Det var Diana som efter mycket letande hittade platsen dom åkte till och firade sin kärlek och dom skulle egentligen ha åkt dit nu i vinter med om det inte varit så att Ben valt att avsluta relationen.
@Om man besöker en sådan unik plats med sin flickvän/pojkvän så är det inte direkt en plats man tar med någon annan till, om man inte heter Ben Mitkus. Just nu befinner han sig i Norrland med sin nya kärlek Cj och tro det eller ej så har han tagit henne till samma plats som Diana tog med han till inför alla hjärtans dag för ett år sedan.
@Såhär skriver Diana om detta:
@”Nej alltså jag fucking dör. Jag får inte andas lugnt i 2 dagar utan att han ska göra någonting nytt? Följare som har skrivit nu ”har han på riktigt tagit med sin nya tjej till stället som du bjöd med han på över alla hjärtans dag”. Förlåt men förstår du av allt man kan göra i hela världen och alla ställen man kan besöka så väljer han att ta med sin nya tjej till stället jag gogglade runt på i evigheter och hitta uppe i Norrland till OSS som en mysig grej över alla hjärtans dag, som skulle vara våran grej. Vi skulle dit nu i vinter igen liksom. Fine om det var ishotellet eller något men detta är en privat grej som jag fixade åt oss:”

@Ben är antagligen ute efter att imponera på sin nya flickvän med den här platsen men man förstår att Diana reagerar för detta är respektlöst. Inte bara mot Diana och deras tidigare relation men också mot sin nya flickvän, att ta med sin nya till platsen man har fina och speciella minnen med sitt ex är rätt illa. Diana har en del bilder på sin instagram från när dom åkte dit, ska bli spännande och se hur många liknande bilder kommer upp från Bens resa med nya flickvännen. Hittils kan ni se likheterna här nedan.

@Cj kanske är helt okej med att få leva i minnen han skapade med sitt ex, vad hade ni känt i den här situationen hade ni tyckt att det var okej?

2022 01 22 05 42 29 - Stoppa Pressarna

2022 01 22 05 43 56 - Stoppa Pressarna

2022 01 22 05 53 22 - Stoppa Pressarna

2022 01 22 05 54 38 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar