Bianca Ingrosso blir anklagad för att retuschera sin midja

För några dagar sedan lade Bianca Ingrosso upp ett par bilder på sig själv bredvid en häst. På bilderna kan man se att hon fått en väldigt smal midja vilket gjorde att hennes följare började anklaga henne för att ha retuscherat bilderna för att se smalare ut.

 

Bianca såg alla dess kommentarer som hon kallar för vidriga kommentarer och har gett svar på tal kring detta. Hon förklarar att hon inte alls retuscherat bilderna för att få en smalare midja. Utan sanningen är att hon mått väldigt dåligt sista månaderna vilket har gjort att hon gått ner i vikt.

 

Såhär skriver Bianca:

 

” Nej denna bild är ej retuscherad i min midja. Jag har alltid haft en väldigt liten och smal midja och jag har inte mått bra på flera månader nu vilket tyvärr resulterar sig i att jag gått ned en del i vikt. Jag har även blödande magsår sedan något år tillbaka vilket även det gör att man går ned i vikt.

Så nej detta är möjligtvis ett dåligt välmående ni ser i min viktnedgång och ingen retuschering. Så alla kärringar kan lägga av nu.”

 

Efter hon lade upp den här texten började hennes läsare att hylla henne och peppa henne istället. Och självklart svarade Bianca även på den positiva responsen hon fick och skriver såhär:

 

”Vill bara säga ett enormt tack för alla fina kommentarer jag fick efter det jag la upp igår. Ni lyfter mig och finns där när jag behöver det som mest och ni förstår nog inte själva hur mycket ni betyder.

Än en gång är väl detta ett bevis på att man aldrig vet vad som ligger bakom ett beteende, viktförändring osv…och att man då aldrig ska kommentera en annans kropp om man inte gör det med ett skäl av 100% välmening.

Jag önskar jag kunde vara en förebild som alltid är frisk, glad, positiv med massa fina quotes och alltid peppar er men så är inte livet, iallafall inte för mig. Försök att ha överseende med det när ni följer mig & döm inte så snabbt & lätt, för det är ju inte vad en förebild gör…eller hur?”

 

Bianca är inte den första och garanterat inte den sista som behöver försvara sig inför sina följare. Det vi ser är inte alltid sanningen och det vi tror behöver inte alltid vara det vi tror att det är.

 

2022 07 06 19 01 16 - Stoppa Pressarna

2022 07 06 19 02 25 - Stoppa Pressarna

2022 07 06 19 01 49 - Stoppa Pressarna

2022 07 06 19 02 05 - Stoppa Pressarna

Faksimil: Instagram/biancaingrosso

Lämna ett svar